Härlig start på veckan!

Hela förra veckan gick jag och Björn och väntade på besked om vi skulle få en lägenhet vi kollat på eller inte och idag fick vi besked att den kommer bli vår och kontrakt ska skrivas på onsdag. Det känns helt fantastisk! Som vi väntat på detta! Äntligen ska vi flytta ihop i en större lägenhet än en 1:a tillsammans, vi ska få ha ett riktigt sovrum och ett riktigt vardagsrum, känns helt underbart!
Den ska börja renoveras så fort som möjligt och så flyttar vi in om 3 veckor, kan knappt vänta!
Imorgon ska vi åka och säga upp den här lägenheten också och de ska bli så skönt att slippa det här sämsta hyresbolaget!
Nu ska jag fortsätta att njuta i solen på balkongen en stund till innan de är dags att laga middag och självklart kommer jag bänka mig framför Idol senare ikväll!
Ha en bra måndagskväll allihopa!


Fredag!

Haft en skön dag hitills. Åkte in till stan på förmiddagen för att bli klippt av Erica på Leep, dom hade drop-in idag. Men självklart fick jag hjälp innan Erica var klar med sin dåvarande kund så jag blev klippt av en annan tjej som jag tyvärr inte tyckte varken hade ett sinne för service eller gav mig ett proffetionellt intryck. Dessutom stylade hon mitt hår som en 70 årig dam skulle älskat dock inte en 25-åring.. USCH! Jag ville verkligen ha Erica för hon förstår sig på mitt hår och vet hur jag är och så fick jag självklart en annan som verkade ha noll koll!
När jag kom hem stylade jag håret som jag själv vill men det är värsta är att de ser ännu mer tunt och eländigt ut än vad det gjorde innan nu.. Vet inte vad jag ska göra.. Som tur är ska jag i alla fall vara färgmodell åt Erica på torsdag så det ser jag verkligen fram emot!
 
Annars har de inte blivit mycket mer gjort idag.. Köpte med mig fika från Mormors bageri som vi mumsade på innan Björn åkte till jobbet.
Nu ska jag försöka få bort Liam från tv;n och gå och handla lite i det soliga vädret!
 
Hoppas ni får en skön och trevlig fredag allihopa!

Semester!

Njuter till fullo av min ledighet! Fast nu är de bara en vecka kvar och sen är skolan igång igen, det är inte utan att ångesten kommer lite krypande.. Men nu sista veckan är Björn ledig också så de ska bli så roligt och skönt att äntligen få vara lediga lite tillsammans efter nästan en hel sommar ifrån varandra. Vi får se vad vi hittar på, det kan bli att vi måste vara hemma och fixa hela veckan men det vet vi inte än men jag hoppas verkligen på ett besked imorgon!
Just nu så sitter Liam och kollar på film och jag har suttit och bara läst bloggar som jag aldrig tar mig tid till annars och bara njutit, underbart!! Björn jobbar kväll idag och imorgon och sen ledig en vecka som sagt så den här helgen får vi hela lördagen och söndagen tillsammans allihopa under pappahelgen. :-)
Malmöfestivalen pågår här nu också, sista dagen imorgon. Vi var en sväng idag, Liam åkte karusell och fick en ballong och sedan åt vi lunch, riktigt gott var det också inte sådär sunkigt som man tyvärr förväntar sig vid sådana tillfällen, Cajunkyckling med Idahopotatis och limesås sjukt gott!
 
Det känns verkligen som att sommaren är på sluttampen och som att jag aldrig fick någon sommar i år.. Jag trodde att det skulle vara sommar under mina 3 veckors semester också men de gick mot höst istället. Men det är ändå skönt att vara ledig och jag har fått många fina upplevelser under hela sommaren och många grymma musikupplevelser nu under festivalen.
Men nu är det dags att laga middag så vi får nåt i magen, lillskrutten och jag! :-)
 
Ha en trevlig kväll allihopa!

Jobba helg...

Idag är det en riktig tråkig dag.. Jag ska börja jobba vid 12.00-20.30 och min familj ska åka iväg på min kusins 25-årskalas.. Han bor på Irland så gissa hur ofta vi ses? Han och hans syster är de jag alltid haft bäst och mest kontakt med av alla mina andra släktingar. Jag vill verkligen inte gå till jobbet idag..
Dessutom igår när jag cyklade hem från jobbet ramlade jag omkull för det svartnade för mina ögon, jag slog i ryggen ordentligt så det kommer förmodligen inte ens att gå bra och jobba heller.
Just nu önskar jag bara att klockan vore halv nio så jag fick gå hem. Hatar att känna mig såhär fylld av ångest och negativitet! Hoppas jag glömmer bort att jag missar kalaset och mår bättre snart. Jag måste hålla ut 4 arbetsdagar kvar sen ledig!!
Ha en bra dag allihopa!


En härlig skön ledig dag!

Ja då var mina två lediga dagar för veckan slut.

Idag har det varit underbart väder hela dagen, tog en powerwalk på förmiddagen i solen det var riktigt skönt! Ingen förstår hur mycket jag längtar till att sätta igång med gymträningen igen nu!
Ikväll åkte min bror min ena kusin och jag till Oskarshamn där vi först åt pizza och sen gick vi på bio och såg Monsters university tillsammans. Har haft en trevlig och rolig kväll!
Men nu är det god natt!


RSS 2.0