Dags att sätta fart!

Har haft ett underbart jullov! Har verkligen fått känna mig ledig, på jullovet behöver vi ju inte plugga något eftersom kurserna i princip avslutas vid jul.
Julen var bra men jag saknade Björn väldigt mycket när han var i Falun hos sin familj. Men sen när dom kom hem, Björn och Liam kändes lyckan total. Vår lilla familj var samlad igen. Dagarna var underbara med Liam som förgyllde dem och att få se Björn, min älskade Björn så lycklig och glad igen från att vi gick upp på morgonen tills vi gick och la oss.

Men sen kom nyår och dagen när Liam skulle åka och lämnas igen kom med rusande steg och nyår var mest en sorglig dimma för oss båda. Men vi firade nyår hos min familj och dom fick äntligen träffa Liam och Liam äntligen träffa dem. De gick så bra ihop allihopa och Liam tog verkligen min familj till sig, det värmde verkligen i hjärtat att se.
På nyårsdagen när vi kom hem rann bara tårarna både för att Liam skulle åka hem dagen efter och för att alla pratade om hur bra dom tror 2012 kommer att bli med deras liv. Medans Björn och jag inte vet om alla problem kommer fortsätta att hamna på hög eller om något kommer lösa sig. Jag vet inte om jag ska se året som att möjligheterna ligger framför eller om alla problem bara kommer bli fler för just nu känns allt hopplöst.

Jag försöker, om ni visste vad jag försöker men ingenting löser sig någon gång.

Något positivt är att jag klarade matten och det är jag så otroligt glad över. Och naturligtvis är jag överlycklig över att jag har Björn i mitt liv och att vi BOR ihop det är ju helt underbart! Jag är lika kär i den underbara människan som jag var i början fortfarande. Snart vi firar ett år, ETT ÅR! :)
Det är just det här med att det inte finns några jobb här alls, Björn har sökt hur många som helst men utan resultat och så att vi inte vet vart vi vill bo men vi måste bo närmre Liam för det här funkar inte.
Jag vill bo i en stad full med möjligheter och chansen att träffa nya vänner...

Nu ska jag sätta på lite kaffe och packa väskan till träningen imorn! Vi ska gå och simma älskling och jag imorn, ska bli så skööönt! Jag måste komma igång nu igen, jag måste göra något så att jag kan trivas med mig själv och min kropp. Jag ska kämpa nu!

RSS 2.0