Gott Nytt År!

Nu sitter vi på restaurang Hipp och har ätit god buffé och dricker gott bland massa nytt folk. Vi firar även 2 år idag älskling och jag! Älskar dig och Liam oerhört mycket!
Önskar alla ett Gott Nytt År och en fortsatt trevlig kväll! Hoppas 2013 blir ett kanonår för oss allihopa!


Ändrade nyårsplaner!

Har lagt mig sängen nu, renbäddat så skönt! Och äntligen ligger älskling bredvid mig i sängen igen eftersom smittorisken av maginfluensan nu är väldigt liten när han har varit frisk i snart 2 dygn! Hoppas verkligen jag klarar mig undan det nu!
Men trots att vi är friska så blev det ändrade nyårsplaner ändå eftersom de paret vi skulle åkt till i Göteborg helt plötsligt ska gå på en annan fest istället för att ha en själva...
Ja ja, nu har vi bestämt att vi ska gå och köpa biljetter imorgon till en restaurang vi ska gå på kvällen med buffé och schlagerkväll och sen får vi se om vi drar vidare till nåt annat ställe. Tror det kommer bli toppen det också! Dessutom är det två år sedan Björn och jag träffades för första gången imorgon!
Nu kallar John Blund på mig känner jag så godnatt på er alla där ute och ett riktigt GOTT NYTT PÅ ER ALLIHOPA!


Ligger kvar

Kom hem till Malmö igår. Hade en skön filmkväll med älskling och åt lite gott, dock själv eftersom Björn fick maginfluensa i torsdags. Vi trodde han var på bättringsvägen igår då de väldigt täta toabesöken hade upphört men inatt började det om igen...
Och nu ligger jag kvar här i sängen och Björn sover i soffan.
Så nu blir det att stanna hemma vid nyår.. Bara tanken på det får mig att vilja ligga kvar här och sova över hela skiten. Chansen att jag klarar mig undan magsjukan är ju inte särskilt stor heller så jag ligger väl och spyr då ändå.
Jag hatar det här! Jag ville att våra planer inför nyår skulle bli som set var tänkt. Jag hade verkligen behövt en riktig festkväll nu och bara få släppa alla tankar på allt annat och träffa nytt folk. Jag tänker nog ligga här idag tror jag, gå upp och äta är ju bara onödigt när man bara ligger och väntar på att få magsjuka.
Jävla skit!


Min Jul

Annandag Jul idag då. Har haft en väldigt bra och mysig jul! Den började med att jag åkte till mamma & pappa i söndags, dagen innan julafton alltså. Vi gjorde julgodis och mamma gjorde skinkan som provsmakades senare på kvällen, jättemysigt att bara få vara.
På julafton ordnade vi och fixade vi med maten innan min moster, hennes man och min mormor kom hit. Vi åt julmat och umgicks med varann och hade trevligt precis så som man vill att det ska vara.
Blev väldigt nöjd med alla julklappar jag fick, men lite extra glad över Tassimomaskinen (kaffemaskin) som jag fick av brorsan och ett par ljuslyktor av pappa.
Annars har vi mest tagit det lugnt, varit ute på promenader och njutit av lantluften som man ibland kan sakna i storstan! Ska försöka få upp lite bilder här också!
Har pluggat lite idag och måste fortsätta med det för efter juluppehållet blir det fullt upp med grupparbetet som ska lämnas in och hemtentan som också ska göras!
Saknade efter Björn börjar kännas ordentligt nu också samtidigt som det är så skönt att få längta och vara ifrån varandra lite ibland. Vi ses ju på fredag i alla fall när jag kommer hem!

Hur eran jul varit? :)
God fortsättning på er allihopa!


Helgen som varit

Då var ännu en helg till ända. Tänk att det är jul om en vecka bara! December har en tendens att alltid flyga förbi i en rusande fart som det är svårt att hänga med i. Min helg har bestått av några besök på Stortorget här i Malmö där Musikhjälpen ägt rum denna vecka. En runda på stan och en runda på Ikea där Björn och jag åt julbord som var väldigt gott, speciellt rödbetsbiffarna tro det eller ej. I lördags plockade jag lite här hemma så gott det nu går med en helt fungerande hand och den andra väldigt halvdan.. Opererade höger handen för snart två veckor sedan, på onsdag ska stygnen bort vilket ska bli väldigt skönt! Hoppas bara det bara har läkt bra. Sedan blev det mest plugg tills älskling kom hem från jobbet. På kvällen kollade vi läget i stan och åkte sedan hem och älskling lagade en väldigt god middag och det blev mys vid tvn resten av kvällen. Idag har det varit en lugn dag, Björn har jobbat kväll så har försökt fördrivit tiden bäst det gick. Imorn är det dags för skolan igen och arbeta med grupparbetet som ska examineras på torsdag. Tänk att vi snart läst klart den andra kursen också! Fast det är ju alla examinationer i den kvar för alla kommer väldigt tätt på slutet nu.
Nej, nu är det sovdags för länge sen, kommer nog sova gott i den renbäddade sängen nu :)
Godnatt på er allihopa! :)


I en stad full av människor - ändå ensam.

Precis så känns det, innanför, utanför, inuti, utanpå. Ångesten kryper precis i varje vrå i kroppen. Är jag på rätt ställe? Varför är jag så jävla ensam? Vad har jag gjort för fel? Det hjälper inte vart jag bor, jag hittar ingen umgängeskrets i alla fall. Jag ältar och tänker på vad jag gör för fel, vad jag ska göra istället. Jag är så ledsen, så sorgsen, så ensam och jag har ingen aning om hur jag ska ta mig ur det.


RSS 2.0