Lycklig!!

Här var det ett tag sen man tittade in!
En hel del har hänt sen dess.. Skolan rullar på som vanligt, för fort bara.. Man hinner aldrig med allt man ska hinna med för tempot är helt sjukt.
Det har hänt både tråkiga, jobbiga saker och underbara roliga saker senaste månaden. Det jobbiga vet jag inte om jag vill skriva om här för det känns väldigt privat för mig samtidigt skulle det kanske vara skönt att skriva om.
Självklart vill jag skriva om det roliga som hänt!
Sista helgen i november blir Björn och jag sambos!! Jag är sååå lycklig! Jag hoppas att allt ordnar sig för oss, att Björn hittar ett jobb snart så han kommer ut och lär känna nytt folk snabbt så han kommer trivs här. Vi söker lägenhet i Oskarshamn, har inte fått någon än men hoppas det sker snart! Står anmälda på 9 stycken nu så någon borde väl dyka upp snart.
På fredag ska jag åka till Björn, var länge sen jag var i Skåne nu.. Helgen ska ägnas åt att packa och städa lite och sen massa mys med Björn och Liam förstårs! :)
Ni undrar säkert hur det blir med Liam nu när Björn ska flytta hit, vi ska försöka ha honom minst en gång i månaden. Och jag vill inte höra nåt skitsnack om att Björn skulle vara självisk eller inte bry sig om sin son för det gör han och han är en underbar pappa på alla sätt. Ni vet inte vad som ligger bakom att Björn vill flytta hit och det kommer ni heller inte göra efter detta inlägg för det kommer jag inte skriva om. Jag hoppas jag inte behöver höra något bakom vår rygg eftersom ni inte vet någonting och just därför behöver man inte prata bakom ryggen på folk. Jag menar inget illa mot någon men jag vill inte höra nåt skitsnack om en sak ni inte vet någonting om.

Nu är det läggdags, skola imorgon igen! Skönt att det är torsdag imorgon så det blir fredag snart! :)
God natt på er!

RSS 2.0