It´s sucks!

Idag har det varit en regnig dag. Lite tråkigt när man är ledig men inte så mycket att göra åt. Blivit en lugn dag. Såg en film förut "Blind Date" handlar om en kille som föds blind men vägrar att låta det hindra honom att leva som en "normal" kille i 20års åldern. Har ni inte sett den så se den!
Ska bli lite skönt att jobba i helgen då har man i alla fall nåt att göra om dagarna. Det händer ju typ aldrig nåt när jag är ledig, hittar inte på nånting sitter bara här hemma.. Skulle verkligen vilja ha min lön nu så man i alla fall har råd att hitta på lite saker. Blev bjuden till Jossan nästa helg, en utgång i Linköping skulle inte sitta fel någonstans just nu men som vanligt hänger allt på pengar och det ser inte ut som att jag har råd med det just nu. Jag blir galen! Jag hatar att pengar styr ens liv!
Imorn blir det som sagt jobb och även helgen. Men vädret ser inte ut att bli bättre då heller och mer cash blir det då så något emot att jobba har jag inte.


Ledig

Idag är jag ledig och imorgon med. Jag klagar inte och tycker inte illa om mitt jobb men det är verkligen skönt att vara ledig speciellt när man har jobb för då tröttnar man inte på att gå hemma då njuter man verkligen av sina lediga dagar. Ledig dag imorgon med och sen kör vi hårt i helgen. Kom på att det är näst sista helgen jag jobbar nu, känns konstigt faktiskt. Med risk för att låta väldigt negativ nu så känns det som att sommaren är över.. Känslan av det slog emot mig när jag cyklade hem från jobbet igårkväll. Det började mörkna redan och klockan var inte mer än lite efter 21 men det värsta var att jag var tvungen att ha på mig en kofta för att det var kallt ute! Det var verkligen kallt att cykla i t-shirt då blir man en aning lee. Jag hoppas i alla fall att sommaren stannar kvar ett tag till hos oss. Det är nästan otäckt hur fort tiden går.. Jag har redan jobbat hälften av mina 8 veckor, bara 4 veckor kvar och sen börjar skolan. Overkligt på nåt vis.

Jag har gjort lite nytta hitills av dagen i alla fall. Slängde mina sängkläder i tvätten som jag haft i mer en månad, äckligt jag vet! Inte orkat bry mig så mycket när man jobbar och så. Dammsög mitt rum med även det var välbehövligt men nu ser det helt okej ut igen. Det har blivit så mycket damm som flyger runt överallt nu när vi håller på att renovera "hallen" uppe, lite som ett allrum mellan Tobias rum och mitt rum om det förklarar bättre. Det börjar synas lite resultat nu i alla fall, det är bara fondtapeten kvar nu sen är det färdig tapetserat, nytt golv ska in och så ska trappen fixas i ordning också sen är det mest småpyssel kvar, lister och så. Det kommer bli så fint när det är färdigt.
Nu tänker jag gå och hänga upp tvätten och dammsuga nedervåningen så mamma blir glad när hon kommer hem från jobbet.
Kanske ska baka något efter det, så tråkigt att vara sysslolös. Vädret är inte det roligaste heller. Det får nog bli att slänga ihop en kladdkaka tror jag. Har skärpt till mig lite med godis i veckorna och fikabrödet, försöker cykla till och från jobbet så mycket som det går. Så ibland får man unna sig något så länge man äter med måtta och rör på sig. Undrar varför det var så lätt att stå emot allting och äta bra när man bodde själv jämfört med hur det är nu? Men när jag bodde själv hade jag inget hemma och det var ingen annan som köpte hem något. Saknar att bo själv och hoppas att det inte dröjer alltför länge innan jag gör det igen!
Ha en bra fortsatt bra Onsdag allihopa!

Helgen

Helgen i Emmaboda var väldigt rolig och mysig. Det enda som kunde varit bättre var vädret! Fy vilket regn & rusk väder det var hela helgen. Jag hade ju hoppats på fint väder så vi kunde badat i deras pool tills vi såg ut som skrynkliga russin men det var svinkallt ute! Så det gick ju inte. I lördags när jag kom så åkte vi till affären och handlade lite gott till kvällen. Vi åkte hem till Åsa & Pelle. Åsa gjorde Ost & skinkpaj och så satte vi oss framför en film, åt och drack väldigt gott. Kvällen blev rätt lugn, var väldigt festsugen egentligen men Åsa och jag hade väldigt rolig och trevligt så det gjorde mig ingenting. I söndags var vädret lika dåligt så vi låg i soffan och kollade film mest hela dan, framåt kvällen blev vädret lite bättre så vi tog en cykletur. Jag fick låna Åsas cykel och det gick väl sådär bra att cykla på den.. Med tanke på hon är typ 20 cm längre än mig så var inte sadeln i min höjd om man säger så men gick det gjorde det även om man fick skavsår lite varstans haha! När vi kom hem så kollade vi färdigt på filmen och lite senare kom Pelle hem från jobbet så då beställde vi pizza och kollade på ännu en film. Det blev sängen ganska tidigt men det var skönt att komma i säng när jag skulle åka hem och jobba dagen efter. Pratade en stund i telefon med dig när jag lagt mig. Kändes underbart att höra din röst och bara prata om allt och ingenting.
Men gläjden jag känt i helgen känns väldigt långt borta nu.. Jag vet inte vad det är. Du sa så mycket fint och det kändes som du öppnade dig så som du inte gjort innan men nu känns allt som bortblåst, som om att det som sades aldrig har sagts.
Jag kommer fortsätta dra mig tillbaka när jag får känslan av att du är off mot mig. Jag tänker inte vara för på, jag vill inte stressa någon till något alls. Jag håller mig avstånd tills du visar att du vill något annat. Visar du inte att du vill nåt annat än att jag ska hålla mig avstånd så är det så det kommer bli.

Nu ska jag ta en dusch och sen äta lite. Jobba ikväll, kanske cyklar får se.
Over and out// Frida

Gonna have some fun

Idag har jag varit hemma från jobbet. Kände igår morse när jag åkte till jobbet att det började svida i halsen men tänkte att det går nog över. Men det blev sämre under dagen, klarade mig i genom arbetsdagen i alla fall. Cyklade hem och cyklade rätt snabbt så när jag kom hem kändes det värre och det var svårt att andas i en liten stund. Trodde det skulle kännas bättre idag men det gjorde det inte så jag var hemma. Sov halva dagen och det började kännas bättre och senare tog jag en virre och gurglade halsen med så nu känns det bättre. Känns nästan onödigt att jag var hemma men samtidigt tänkte jag både på arbetskollegorna och dom boende att jag inte ville smitta ner dom heller.
Imorn ska jag åka till Emmaboda och hälsa på Åsa & Pelle, vad jag har saknat er!
Det ska bli riktigt kul! Skönt att komma hemifrån lite med.

Mår lite bättre med allt som är runt omkring en, det känns inte lika tungt.
Det beror nog mest på att jag inte låter dig spela spel med mig nu mer och det känns som att du fattar det eller så kanske det bara är jag som hoppas det jag vet inte vilket. 
Men om du inte inser vilken otroligt bra tjej du kan ha chans att få så är det din förlust, inte min.

Precis som Mange Schmidts låt:

Allvarligt talat är det såhär det ska vara kan vi lika gärna låta det va.
Vad vill du ha av mig? Vem ska jag va för dig?
Jag har försökt förklara men du vill inte höra.

Ha en bra helg allesammans för det ska jag ha!
Over and out// Frida



Svett och tårar

Tappat sugen på att blogga sista dagarna. Det känns bara som jag skriver en massa tråkiga och ledsamma saker och då är det bättre att strunta i att skriva. Å andra sidan är det mest tråkiga och ledsamma saker som händer just nu.
Senaste dagarna har mest tillbringats på jobbet och det är jag glad över. Tänker inte lika mycket, det finns så mycket annat att tänka på där.
Igår jobbade jag till kl.13, tufft att komma upp på morgonen efter en jobbhelg men det gick det med. Kände mig ledsen och besviken när du inte svarade på messet eftersom vi hade bestämt att ses. Tänkte "Ok, han vill inte ses eftersom han inte svarar och struntade i det. Gick och la mig och sov ända till kvällen. Du skrev på msn när jag loggade in och frågade varför jag inte ringde istället för att messa då du inte vakande av det..
Bestämde att ses idag istället, kände mig verkligen glad över det och glad över att de verkligen kändes som att du ville ses. Försökte att låta bli att tänka på alla andra gånger du ställt in på grund av att nåt kommit emellan och kände att den här gången blir det nog av. Gick och la mig och kände mig verkligen glad med en lite känsla av oro men förträngde den. Vakande idag och kände likadant men hoppades verkligen. Gjorde mig i ordning, packade ihop lite grejer och åkte till stan med Tobias som skulle till jobbet. När vi närmar oss stan får jag ett mess. Det högg till hjärtat, snälla säg att det inte är du! Så klart att det var du, du kunde tyvärr inte idag... Sa ingenting till Tobias för att jag skämdes på nåt vis. Han släppte av mig inne i stan och jag gick till Resecentrum för att ta en buss hem.. Kände mig inte ens förvånad, kände mig bara så jävla dum som ännu en gång gått på det, att du ville ses.
Hade lust att bara låta tårarna rinna nerför kinderna men jag kunde inte ens gråta. Det känns som att jag håller på att förvandlas till en känslokall hård bitch. Men det är kanske så man blir till slut för att skydda sig själv.
Åkte buss till vägskälet och gick hem därifrån. Det var såå varmt och mina skor skavde upp hälarna och fick vattenblåsor på lilltårna och den ena sprack i skon och när jag skulle ta av mig skon för att kolla så följde skinnet med. AJ!
Men jag kämpade hela vägen hem, ville inte ringa hem till mamma & pappa. Jag skämdes, förstår inte riktigt varför för det var ju inte mitt fel. Mötte mamma som var på väg till jobbet. Hon stannade och frågade vad som hänt. Han kunde inte helt plötsligt. Mamma: Men Frida gumman, strunta i han nu han gör dig ju ledsen. Jag: Mm..
När jag kom hem så undrade såklart även pappa vad som hänt. Var inte riktigt på humör för att prata, slängde min väska sparkade av mig skorna även om smärtan var hög. Gick upp och la mig i sängen och somnade. Vaknade inte förrän 2 timmar senare när pappa väckte mig och sa att maten var klar.
Pappa frågade återigen vid matbordet vad som hänt idag och jag berättade. Är glad för att jag har den familj som jag har.
Jag kommer nog ta ett stort avstånd från allt vad kärlek och känslor heter nu. Jag har tappat min tro och mitt hopp på att det finns någon lycka och kärlek för mig. 
Jag skulle gärna vilja veta vad som är meningen med allt, i alla fall med det här. Att du säger att du vill ses, vi bestämmer dag för att du sen inte kan några timmar innan. Om man inte vill träffa någon igen brukar det vara två alternativ som "gäller". Antingen så säger du till personen att du inte vill ses mer eller skiter fullständigt i personen och svarar inte på sms eller på msn och allt vad det nu är så man fattar vinkeln. Sen finns det ju tydligen dom som gör på sitt alldeles egna sätt, vill ses ena stunden för att i andra ändrat sig.
Jag ger upp nu. Ibland måste man låta personer man gillar gå även fast man inte vill göra det. Antar att det här är en sån gång. Jag kan inte låta dig fortsätta spela det här spelet med mig. Skäms bara jag tänker på alla gånger som jag har låtit mig luras att vi ska ses gång på gång.
Jag är ledsen att det slutade såhär.

Nu väntar jobb ons, tors och fre sen är jag ledig i helgen.
Har lust att supa skallen av mig då.
Over and out// Frida

Marknad

Idag har det varit en lugn dag, följde med Tobias till Hultsfred och hämtade paket igen. Annars har det varit en riktigt slapp dag, kändes som det behövdes.
Imorn är det marknad i Kristdala så det blir att gå på den en sväng. På kvällen och i helgen väntar jobb. Det känns rätt bra ändå, behöver jobba och få slippa tankarna är så trött på att bara ha en massa tankar i huvudet. Dom gör ingen nytta där ändå bara oreda. Jag måste sluta hoppas, orkar inte bli mer sårad och förvirrad nu. Kärlek är ingenting att ha eller så är det bara vissa som förtjänar den och andra inte. "Kärleken sårar leder till tårar".
Man kanske skulle börja spela spel precis som en del killar gör? Bli en hård iskall player som inte bryr sig det minsta om andras känslor, fast sådan är jag ju inte så det skulle aldrig funka skulle aldrig kunna göra så mot någon. Men det är precis det som händer mig hela tiden. Ledsnat på skiten nu. Tänker skita i allt vad kärlek heter, bygga upp muren igen ännu högre denna gång och aldrig att jag släpper in någon igen. Det är ingen idé, det slutar bara i tårar.

You´re a Lovekiller
You´re a love lovekiller
you´re a lovekiller
you´re a murder
You´re a cold blody murder
Baby never did I think you could be such a cold blody murder
You´re lovekiller
you´re love lovekiller
You´re murder

Lovekiller - Darin


Antagen!

Fick intagningsbeskedet till Komvux igår, jag kom in!! Men blev inte antagen till Engelska B och det är ju en av dom kurser som behövs för att läsa vidare så det känns lite surt, men jag mejlade till Studievägledaren och frågade varför jag inte kom in på den kursen så jag får väl se vad jag får för svar. Men det känns väldigt bra att jag kom in på Matte A och Hi A i alla fall.
Dagarna rullar på med jobb, trivs bättre nu. Det känns som att jag mår bättre när jag jobbar och det är så skönt.
Igårkväll när jag skulle borsta tänderna och insåg vad det var för datum egentligen, den 13:e juli... Årsdagen som man firat i 4 år tillsammans och jag hade inte ägnat det en endaste tanke förräns jag riktigt tänkte efter och då var dagen redan över. Fattar ni hur grymt bra det kändes?? Det måste väl ändå betyda att man kommit över det nu? I alla fall så är jag väldigt stolt över mig själv!

Önskar att jag kunde sluta hoppas för det är ingen mening med det, ena dagen låter det så och den andra låter det helt annorlunda.. Jag är rädd, men jag ångrar hellre att jag vågade och älskade istället för att ångra att jag inte vågade och att jag inte älskade.

Imorn är jag ledig, vet inte vad jag ska hitta på. Vara hemma som vanligt..
Nu ska jag sätta mig på altanen med Vecko Revyn och bara njuta!
Ha det gott allesammans!
Over and out// Frida

Work

Har varit på Arbetsförmedlingen idag, första mötet i Oskarshamn. Fick en jättetrevlig tjej som handledare. Hon tyckte det var jättebra gjort att jag har sökt till Komvux och sådär, liksom tänker framåt. Jag försöker så gott jag kan och hoppas att det blir någonting bra av det. Efter att jag att jag varit där så gick mamma och jag köpte varsin glass, det var mysigt. Sen så gick vi en runda på stan och försökte hitta en present åt pappa som fyller idag! Vi tänkte köpa ett par sandaler till honom men det var så utplockat så det fanns nästan ingenting. Självklart får jag världens mensvärk när vi står där och tittar och kände bara "Mamma jag vill hem". Vi bestämde oss för att köpa lotter till honom istället, jättekul att få men vi ska köpa något nån annan dag när vi har mer tid och kanske ta med honom så han får välja ut han skulle vilja ha själv. Jag hatar verkligen att ha såna här blödningar, jag skulle behöva hjälp ibland känns det som men jag redan försökt att få hjälp och dom säger bara att "En del har det bara så" Javisst det finns vi tjejer som har det så men när man så otroligt dåligt både fysiskt och psykiskt så borde det finnas något hjälpmedel för oss. Speciellt när man jobbar då kan man inte hålla på att springa på toan som kan hemma, det tär på en. Men jag får ta mina tabletter och hoppas att dom hjälper.
Jag känner mig ändå lite gladare rent allmänt. Det betyder mycket för mig att du var ärlig mot mig och att vi verkligen  pratade ut och redde ut allting så allt slipper bli fel p.g.a missförstånd. Det känns bra, samtidigt som jag inte hoppas på för mycket nu för det vill jag inte göra men utan hopp kan man inte leva i alla fall inte jag.
Nu ska jag äta mat och sen vila lite innan jobb ikväll, idag ska mamma skjutsa ner mig till jobbet jag skulle aldrig klara av att cykla i den här hettan!
Ha en bra dag allihopa!
Over and out// Frida

Grattis min älskade pappa på din födelsedag!
Många kramar från Frida!


Hot hot hot!

Idag måste det varit årets varmaste dag! Vi hade 34 grader i skuggan när det var som värst idag på dagen, det var verkligen för varmt för min smak. Man ska inte klaga när vi har så här underbart väder egentligen men idag mådde jag dåligt av värmen. Det blev absolut inte bättre av att den roliga veckan kom idag också.. Så att bada var ju inte att tänka på för min del heller och just idag när Tobias (!) frågade om vi skulle åka till sjön också såå typiskt! Idag har det varit sådär extrema blödningar igen, i början hjälpte till och med inte tabletterna mot blödningarna! Då är det illa! Men jag hoppas det lugnar ner sig.
Ja som sagt värmen gör ju sitt så idag har det inte blivit mycket gjort. Tobias invigde den nya grillen nu ikväll, det var jättegott! Älskar att grilla med kol, det blir sån himla skillnad än att grilla med en elgrill smaken blir så mycket godare med en kolgrill.
Annars har det varit en riktigt skön slapp dag och det behövs inför veckan som kommer då det blir jobb hela veckan med en ledig dag. Men jag klagar inte för det blir pengar!!
Imorn är det då söndag, vet inte riktigt vad som händer får väl se.
Hur varmt har ni andra haft det?
Ha en fortsatt skön helg allesammans!
Over and out// Frida

Sommar i bilder



På första bilderna ser ni min familj sittandes på "Långa soffan" i Oskarshamn och på andra ser ni själva soffan som finns nere vid hamnen och är hela 72 meter lång. Förr satt alla fruarna och väntade där när deras sjömän kom hem om dom kom hem...
Såna där saker tycker jag är intressanta att veta, hur det var förr liksom. Älskar att höra mamma & pappa sitta och prata om hur det var förr när dom var små /unga och ännu mera höra mormor & morfar prata om det.
Dom andra är bara egobilder. Stör mig på att bilderna lägger sig på rad och att det sen inte går att flytta på dom :S
Ni får ursäkta för att bilderna är suddiga och att jag ser likblek ut i sommarvärmen men men så är det när man inte har det rätta pigmentet, det suger men men man vad kan göra?? Just deal with it
Over and out// Fridis

The Climb

Jag ska försöka att vara och tänka positivt, jag vill vara glad och tacksam för det jag har i mitt liv just nu - ett jobb och min familj. Även om det känns svårt att vara positiv ibland så måste man försöka.
Går och väntar på intagningsbeskedet till Komvux och hoppas verkligen att jag kommer in, det skulle betyda mycket för mig om jag kommer in då skulle man liksom vara en bit på väg, till något nytt. Just nu känner jag bara att jag vill flytta en bit härifrån, inte jättelångt men till något större. Se något nytt och träffa nya vänner och jag längtar tills den dagen det händer. Vet inte riktigt vart jag vill men än finns det tid att tänka på vart man vill. Har funderat mycket på Göteborg men nu när man säger det så känns det som alla tycker att man härmar alla andra.. Sanningen är att Göteborg alltid lockat mig men innan var det aldrig aktuellt att flytta dit. Nu har man möjlighet till så mycket när man är själv och inte har någon annan att ta hänsyn till då kan man ju flytta vart man känner för. Vi har många fina studentstäder här så det finns många olika alternativ. Jag går i alla fall och väntar på intagningsbeskedet fylld med spänning och förhoppningar.

Har funderat mycket på att börja sjunga i kör i Kristdala igen, jag saknar verkligen att sjunga och det gör mig glad inombords. Saknar det nog mer än jag tror, känslan av att stå där framme och sjunga för folk som lyssnar på dig är underbar och att få beröra folk.
Nu jag ska sätta mig i solen och njuta av min ledighet och vänta på att folket ska komma hem. :)
Jag har det inte alls eländigt inte det minsta!
En text som jag realterar till ibland är:

Gabriellas Sång
Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund på jorden
och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått
Det är ändå vägen jag valt min förtröstan långt bortom orden
som har visat en liten bit av den himmel jag aldrig nått
Jag vill känna att jag lever all den tid jag har
ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever veta att jag räcker till
Jag har aldrig glömt vem jag var jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val bara viljan att finnas kvar
Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri se hur natten går mot dag
Jag här är och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns ska jag hitta där någonstans
Jag vill känna att jag levt mitt liv

En väldigt fin och berörande sång så även filmen "Så som i himmlen".

Trevlig helg på er allesammans!

Depp, dåligt pepp

Jobbat kväll både igår och idag. Det är lite tungt ibland av olika anledningar men jag tycker ändå att det går bra. Cyklar nästan varje gång så kondisen börjar bli lite bättre. Idag när jag cyklade hem och "stod upp" och cyklade så åkte mina shorts ner hela tiden och jag tänkte "Fasen knäppte jag inte knappen när jag var på toa innan jag cyklade iväg för såhär stora har dom inte varit innan?" 
Kände efter men den var knäppt, då blir man lite glad inombords. Ledig fredag, lördag och söndag nu. Det ska bli skönt, kommer väl inte hitta på någonting som vanligt men man får väl se vad som händer.

Försöker att inte tänka så mycket. Det är ingen mening med det.
Jag är trött på att vara för godtrogen mot folk som visar sig att inte vara förtjänta av det.
Skulle vilja få någon positiv knuff åt något håll, att något roligt kunde hända som man mådde bättre och fick känna sig glad, istället blir man bara ledsen och besviken varje gång man försöker. Det känns som om jag är dömd till att leva olycklig, det kanske är så att det alltid kommer vara såhär nu -vad vet jag. Det är fruktansvärt att känna sig såhär, ingen motivation till nånting. Jag hatar att skriva såna här deprimerande inlägg, men jag måste få ur mig det någonstans.

Over and out// Frida


Mycket tankar

Tankarna bara snurrar i huuvdet på mig. Jag vill veta vad du vill med mig egentligen. Jag orkar inte försöka lista ut vad det är du vill, orkar inte fundera på om du menar allvar eller inte. Det känns inte som du har någon tid för mig, det finns inte plats för mig i ditt liv. Det kanske är bäst att jag bara släpper dig helt och hållet? Går bara omrking och känner mig ledsen och tänker och tänker. På livet, vad jag vill med mitt liv, min framtid, hur kommer min framtid se ut? Kommer det ordna sig för mig någon gång eller ska det bara fortsätta upp och ner hela tiden?

"Just conna stand there and watch me burn?
But that´s alright because I like the way it´s hurts
Just conna stand there and hier me cry?
But it´s alright because I love the way you lie
Love the way you lie


Första listan

Senaste

Låt du hörde:
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair - Sandi Thom

Film du såg: Farsan

Mat du åt: Korv med bröd

Kram av: Mamma

Puss av: Vill du bra gärna veta va..

Känslan: Ledsen

Resan: Oj, det beror på hur man menar men det var väl förra sommaren typ..

Glädje: Halva dan idag

Dröm: Umgicks tillsammans med en person hemma hos den

Person du träffade: Bortsett från min familj mine arbetskamrater igår

Person du pratade i telefon med: Mamma

Person du fick sms av: En person bara..

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig hänt faktiskt

Gången du var utomhus: När jag åt middag själv på altanen förut ikväll

Gången hela din familj åt mat tillsammans: Igår

Senaste saken du köpte: Tre nagellack och smink


Allmänt


Ska bli skoj att: Vet inget just nu

Ska inte bli skoj att: Jobba så himla mycket nästa vecka, klagar inte på att jag har jobb utan att det kommer bli en tuff vecka nästa vecka bara.

Sparar till: Pensionen, annars inget speciellt just nu

Pålägg som gäller: Ost, kokt medvurst, ägg.

Önskar att jag var bättre på: Hantera känslor

Dagens dryck: Apelsinjuice

Vad saknar du: Närhet

Tre band/ artister: Oj vad svårt! Den hoppar jag.

Vad har du gjort idag: Ätit frukost, städat upp i köket, hällt upp vatten till korna, lagat mat, cyklat m.m.

Brukar du svära mycket: När mamma & pappa inte hör

Hur tidigt stiger du upp på en vardag: Börjar jag jobba på morgonen så går jag upp vid halv 6 annars så ligger jag nog till 9-10.

Hur tidigt stiger du upp på helgdag? Samma sak där jobbar jag så går jag upp vid halv 6 annars så ligger jag nog till 10-11.

Vad ska du göra ikväll: Kvällen lider mot sitt slut så det blir nog sängen snart.

Hur många timmar sover du per natt: För några, mellan 5-7 timmar.

Vem är snyggats i världen: Ja du.. bra fråga.

Vad är det för veckodag: Måndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Det vet jag inte riktigt..

Favoritplagg i garderoben just nu: Svala sköna sommarkläder

Längd: Osäker på det men skulle tro på 1,65 nånstans

Vikt: Den talar jag aldrig högt om

Byter gärna garderob med: Oj vad svårt, vet faktiskt inte, ingen i modevärlden har min storlek.

Jeans eller Chinos: Äger inga Chinos

Senast utlästa bok: Lovligt byte av Janet Evanovich

Mitt rum kan beskrivas som: Oj jag vet inte riktigt..ett vanligt sovrum med lite för mycket möbler i för tillfället.

Mig själv med 3 ord (just nu): Varm, lite trött, bitter..

Jag tränar: När jag jobbar, cyklar till jobbet 2 mil dit och hem.

Jag ville bli när jag var liten: Dagisfröken eller sångerska.






Sad day

Gick upp efter 10 idag, skönt att få sova ut efter helgen som bestod av jobb. Hoppade nästan upp ur sängen för jag var så glad över vad jag skulle ha gjort idag, skulle ha gjort. Egentligen visste jag att det var för bra för att vara sant, men jag ville inte tänka så. Njöt av att jag var själv hemma, mamma o pappa åkte till Västervik på morgonen och Tobias började jobba idag. Jag gick upp åt frukost, plockade ur diskmaskinen satte in den smutsiga disken, gick och hällde upp mer vatten i badkaret åt korna och sen började jag göra mig i ordning. När jag äntligen bestämt kläder och var färdig så cyklade jag iväg, skulle cykla till stora vägen och ta bussen till stan därifrån. När jag cyklat en bit fick jag teckning på mobilen och ett mess pep till. Läste messet och vände hem med cyklen igen.. Inte igen tänkte jag. Så fort jag var hemma och hade stängt dörren om mig så började jag stortjuta. Vad jag ska tro egentligen? Är det bara en slump att du inte kunde träffas idag helt plötsligt precis som det blev förra veckan också? Eller säger du bara att du vill träffas igen men ångrar dig sen dan efter och hittar på någon ursäkt? Jag vet inte vad ska jag tro ärligt talat. Du förstår inte heller när jag säger att jag är osäker på vad du vill. Försök att tänka dig in i min situation då: Någon säger till dig att den personen vill träffa dig igen men sen när man bestämmer dag så kommer det alltid en ursäkt dan efter några timmar innan tiden man bestämt. Skulle du då känna dig säker på att personen vill träffa dig igen? Det gör inte jag i alla fall. Eller så överreagerar jag på hela grejen, jag har inte en aning om vilket. Det är så många som har ljugit och svikit mig innan så det sitter väl kvar och jag är så fruktansvärt rädd för att hamna där igen. Men jag vill inte tro så om dig för du känns inte som en sån person men jag vet ju inte för jag känner inte dig så väl. Undrar om någon alls förstår mig, hur jag känner. Det är så fruktansvärt hemskt när man inte vet vad man ska tro. Vill inte må såhär. Vet inte hur länge jag har gråtit. Tar tårar aldrig slut?

Over and out// Frida

Off to work

Hade en bra dag i Oskarshamn tillsammans med hela familjen. Vi gick lite på stan, fikade och gick er till hamnen och satt oss på "Långa soffan" och sen gick vi och åt, mysigt! Sen åkte vi hem och då hjälpte jag Tobias med att olja in golvet på altanen. Resten av kvällen blev lugn, kollade på "Farsan" tillsammans med Tobias den var riktigt bra! Skrattade så jag grät.
Idag har det varit en lugn dag, har precis ätit mat och ska nu ta en kopp kaffe innan det är dags att cykla iväg till jobbet. Ska bli skönt att få komma till jobbet och slippa alla tankar som kors och tvärs hela tiden.

Mitt förra så predikfyllda inlägg känns mest nu som ett desperat försök till övertalning till mig själv att jag fortfarande tror på kärleken.. Det kanske jag gör också men inte att jag själv någonsin kommer finna den igen. Det skiter sig bara hela tiden för mig. Min osäkerhet och allt som hänt under hösten och vintern lyser i genom på hur jag beteer mig har jag märkt nu. Och nu tror du säkert att jag bara är såhär dum i huvudet som jag betedde mig men det finns så många anledningar till varför jag gör som gör. Jag har blivit sviken förut och jag har svårt att lita på folk och det sätter in djupa spår i mig därav mitt konstiga beteende. Jag är så trött på mig själv för jag lyckas alltid förstöra för mig själv innan någon kommer för nära nu mer. Det gör mig så ledsen att jag gör så..
Vet inte vad jag ska göra, det är så mycket jag vill berätta för dig så du skulle förstå men det är svårt.
Over and out// Frida

RSS 2.0