Återhämtat mig

Det kändes riktigt bra att få skriva ur sig det förra inlägget igårkväll. Ibland bara måste det ut men man vet ofta inte hur man ska få ur sig det på ett bra sätt för man är rädd att det ska låta fel och såra.

Idag känner jag mig i alla fall mycket bättre och på bättre humör.
Tänkte städa toan och dammsuga lite innan jag tar en dusch, går handlar, laga mat och sen börjar jobba vid 16.00-21.00. Det känns bra att en arbetsvecka snart är gjord. Imorn jobbar jag 7.00-14.00 och sen är jag ledig till måndag! Imorn kommer älskling hit också, han har redan kommit när jag kommer hem från jobbet. Ska verkligen njuta av den här helgen eftersom det dröjer 2 veckor tills vi ses nästa gång. Midsommar blev inte riktigt som vi hade tänkt... vi har dåligt med pengar båda två och Björn vill spara så mycket som möjligt till en bil. Så vi bestämde att vi ska fira midsommar hos mamma och pappa då det är ett billigt alternativ. Jag har lovat mamma att fixa ett äggfat och tårtan så det ska Björn och jag göra imornkväll.
Men nu ska jag se till att hinna med lite innan jobbet ikväll.

Ha en bra dag!

Måste få spy ut lite galla...

Det känns som att jag skriver endast för mig själv nu för tiden.. Ingen verkar hitta hit längre. Men skitsamma jag fortsätter skriva för att det är skönt att få ur sig saker eller så lägger jag ner skiten inom kort.

Jag har många tankar om allt möjligt som rör sig i huvudet.
När man är nykär och gärna umgås med sin nya kärlek får man alltid stå ut med att höra att man blivit en toffel, att man "väljer bort" sina vänner för att umgås med sin pojk/flickvän. Vännerna känner sig ofta bortglömda och att de hamnar åt sidan.
Visst är det väldigt lätt hänt att det blir så och så känner även jag, att vännerna kommer lite i andra hand. Det är absolut ingen rolig känsla. Men! Det här är inget som har förändrats sen jag träffat Björn, det var redan såhär innan jag träffade honom och det är inte bara jag som har satt mina vänner i andra hand. Mina vänner hör av sig precis lika lite nu som då. Allt jäkla tjat om att man slutar höra av sig när man träffat någon behöver inte bara bero på personen som träffat någon. Vännerna behöver inte sluta höra av sig bara för att "hon har skaffat kille nu". Jag förstår inte logiken i det resonemanget och det är precis därför att det inte finns någon. Jag säger inte nu att jag är jättebra på att höra av mig till mina vänner och umgås med dem men jag känner totalt bortglömd av mina vänner ärligt talat. För det är inte bara en gång man har fått höra att dom är upptagna när man hört av sig för att sen i efterhand fått reda på att de har umgåtts med någon annan. Ni får umgås med andra hur mycket ni vill det är inte det som är poängen utan att ni sagt till mig att ni inte har tid för att sedan ha tid för någon annan.

Innan jag träffade Björn kände jag mig alltid alltid alltid sjukt ensam jämt, alltid. Jag känner mig fortfarande ensam när vi är ifrån varandra men när vi är tillsammans mår jag så otroligt bra. Jag känner att någon bryr sig om just mig, att någon lyssnar och finns där. Björn är inte bara min kärlek, han är en väldigt bra vän också.

På tal om vänner. Jag har tänkt väldigt mycket på Facebook och dess nytta de senaste dagarna. Hur många av oss har inte en massa "vänner" där som man inte ens vet vilka de är? Hur många av oss har inte vänner där som man inte ens hälsar på på stan? Facebook är en fantasivärld där alla tror att man är vän med alla. Facebook är ett ställe där du har svårt att veta vilka som är dina riktiga vänner och vilka bara som är ytliga vänner. När du skriver något i din status som gör just dig glad, något du har gjort eller ska göra och ingen alls kommenterar den så blir man rent av ledsen eftersom alla andra får sina kommenterade hela tiden. Jag tycker Facebook håller på att bli något negativt, en slags sida där folk kan läsa ut din populäritet efter dina gillade eller kommenterade statusar. En del lägger bara till en massa folk som vänner för att ha så många som möjligt. Det är omöjligt för en enda människa att vara hyffsat nära vän med 500 personer...
Jag funderar seriöst på att lägga ner min.. det ger mig ingenting längre, man blir bara ledsen när ingen verka bry sig om vad man lägger upp.
Jag kanske överreagerar men jag skriver åtminstonde precis de känslor som kommer ifrån hjärtat.

Jag har nu börjat jobba och än så länge så fungerar det bra och det hoppas jag det kommer fortsätta med. Jag tänker inte sitta här och skriva om saker som Björn och jag hittat på på egen hand eller med Liam för ingen bryr sig, ingen av er kommenterar och det gör det hela meningslöst att sitta och skriva om saker som man gjort som betyder mycket för en själv.. Ibland känns det till och med som att folk i ens omgivning blir bittra när någon är lite för lycklig än vad dom själva är. Det är inte enda som har sagt till mig att dom är glada för min skull över att jag har träffat Björn och gått vidare med mitt liv eller så har jag väl bara missat det...


Mysfredag

Så skönt med fredag! Även om söndagen närmar sig då det är dags att åka hem igen.. usch! På måndag ska jag på utbildning inför sommarjobbet och sen gå brevid på kvällen och gå brevid dag på tisdag. Sen är det lite ledigt igen, till den 20:e då jag börjar jobba. Det kommer bli jobbigt att vänja sig vid att bara kunna träffa Björn varannan helg men självklart är jag superglad över att jag har jobb hela sommaren. 

Idag har jag återigen "skämt bort" Björn med att städa lite åt honom för att få tiden att gå lite och nu har jag druckit lite kaffe och tagit det lugnt. Ska snart ta en dusch och göra mig i ordning till jag ska möta Björn vid bussen och sen ska vi handla lite fredagsmyset ikväll. :) Shit vad man myser mycket framför tvn när man är nykär... det är inte bra! I alla fall inte när man ställer sig på vågen.. får se till att sluta med det! Har suttit och letat efter ett bra recept på wokad kyckling i kokosmjölk men hittar inget som låter jättegott.. men man kan väl svänga ihop nåt själv :)

Imorgon ska vi åka in till Lund för lite shopping och bio, är så sugen på att hitta på någonting nu när man varit utan pengar ett tag nu och så kom ju skattepengarna igår :) Jag har lovat att bjuda Björn på bio för att han har ställt upp så mycket för mig och bjudit mig på så mycket. Hoppas på fint väder imorn så vi kan strosa runt lite i Lund som är så mysig.
Men nu väntar duschen!
Önskar er alla en trevlig och solig helg!


Lite blandade bilder på oss <3



Lite smått gott med blandade bilder på Liam när han äter pannkakor, leker i parken i Lund, när Björn grillar och när vi åker tåg upp till Falun. När vi är på Rix- FM på torget i Falun, när Liam åker karusell och på Björns föräldrars hus. Sen blir bilderna självklart inte i den ordning eller placering som jag lägger dom i inlägget innan jag publicerar :S

Sommarlov, minisemestern och livet rent allmänt

Här var det ett tag sen man tittade in! Man har hunnit med rätt mycket sen sist, väldigt stressiga veckor i skolan innan avslutningen som var för en vecka sen. Avslutningen som var den mest oseriösa jag varit på, inget var liksom uppstyrt, killarna som sjöng 2 sånger kunde inte texten och kom i otakt - pinsamt helt enkelt men roligt hade vi, Ida, jag och Elin och några till som jag inte vet namnet på :P
Blev bjuden på avslutningsfest av Elin när vi skulle skiljas åt men då hade redan Björn och jag bestämt att jag skulle åka till honom. Så efter avslutningen förra onsdagen åkte jag till Björn, Björn hämtade Liam hos sin mamma och när de kommit hem åt vi tacos. Resten av kvällen ägnades åt att packa och fixa det sista för på torsdagen åkte vi till Falun till Björns föräldrar. Det var en lång resa men det gick bra. När vi kom fram mötte Kristina oss och vi åkte hem för att äta en god middag och bara ta det lugnt resten av kvällen. På fredagen hjälpte vi Kristina med lite ärenden, solade lite och tog en sväng på stan och köpte skor åt Liam. Efter det åkte vi hem och började med maten tills Anna & Jan kom. När vi ätit middag åkte Björn, jag, Anna & Jan ner till stan och gick på Rixs-FM festivalen. Det var bra och packat med folk. Vi åkte hem för att ta de lite lugnt efter att Liam somnat, jag och Björn var uppe längre de andra och satt vid tvn och myste lite. När vi skulle lägga oss började mardrömmen ingen var beredd på.. Liam vaknade och grät och grät timme efter timme och var förtvivlade, som oss allihop. Ingen förstod vad det var, alla trodde det var värmen för det var över 30 grader varmt på dagen. Men jag var övertygad om att han hade ont någonstans. Till slut när Kristina erbjöd sig att åka med honom till akuten lugnade han ner sig lite. På morgonen när vi vaknade visade Kristina oss vad det var som hade varit fel. Det hade runnit ut var ifrån snuttens ena öra, alltså hade han fått öroninflammation och det hade värkt hål på trumhinnan och sedan hade varet runnit ut. Vi ordnade sedan en akuttid på lördagseftermiddagen så en läkare fick titta på det och så fick Liam pencillin. Det var heller inget roligt att försöka ge honom men måste man så måste man även om det är obehagligt och jobbigt. På söndagen var det dags att åka hem igen och återigen hade vi en lång resa framför oss. Vi kom hem sent på kvällen så vi gick och la oss när v packat upp. I måndags var det så varmt här i Skåne och jag mådde verkligen dåligt av värmen, huvudvärken gjorde att de kändes som huvudet skulle sprängas vilken sekund som helst och tröttheten var total. Vi bestämde oss ändå för att hitta på något för Liams skull så vi gick till lekparken en stund och sen gick vi och köpte glass. På hemvägen somnade Liam i vagnen och Björn och jag kollade på en film innan Liam hämtades av hans mamma. På kvällen köpte vi pizza och mös med varann framför tvn.
Igår var Björn tillbaka på jobbet efter ledigheten och jag var hemma och tog det lugnt. Idag ser ut att bli ungefär likadan, men det är skönt att bara få ta det lugnt, ovant (!) men skönt. :)

Det känns overkligt att skolan är slut och framför allt att inte ha en massa plugg hängande över sig. Men jag är grymt nöjd över det prestationer jag gjort på Komvux för det har blivit så bra. Jag önskar bara att jag hade klarat matten förra terminen, då hade jag aldrig behövt gå på Komvux mer då hade jag varit färdig med allting men inte nu.. Det känns så tufft!
Men nu vill jag inte tänka på det, det får jag tänka på när skolan börjar igen.
Nu ska jag bara njuta av min ledighet tills jag börjar jobba.
Även om det är lite långtråkigt på dagarna här när Björn jobbar så är jag här så gärna! Björn, du gör min dag! <3

Ha en fortsatt bra dag allihopa!

RSS 2.0