De utlovade..

Här kommer dom utlovade bilderna, mina nyinköpta skor, hur det blev med hyllan till micron och nya frillan.


Här händer det..

Idag känns det som en bra dag! Har gått en riktigt svettig snabb skön promenad på förmiddagen, när jag kom gjorde jag lite övningar och sen hoppade jag in i duschen. Fixade frillan som jag trivs med mer och mer, var så skönt att klippa av det slitna håret nu och få ny färg. :) När jag ätit lite så ringde Tobias och frågade om jag var hemma. Så då kom mamma och han med min bokhylla och hyllan till micron som äntligen kom upp nu så den slipper stå på golvet. Bokhyllan blev också bra, skönt att ha någonstans att ha lite saker i.
Ska lägga upp bilder så ni får se.
 
Josefine var hos mig i onsdags och hälsade på, vi satt och pratade, hade allmänt roligt. Josefine färgade håret på mig och så tog vi en liten tripp till Oskarshamn. Hittade ett par skor som jag blev kär i så självklart kunde jag inte låta bli att köpa dom! :p

Nu ska jag lägga upp lite bilder här och sen vila en liten stund innan jobb 16.00-21.00.
Hoppas ni får en trevlig kväll!


Inspiration?

Jag känner mig så tråkig! Jag vill blogga i massor men jag har ju liksom ingenting att blogga om mer än mitt vanliga liv där det typ inte händer nånting.. inget som är värt att blogga om iaf. Det känns som att alla andra bloggare jag läser om har så mycket som händer i deras liv och därmed mycket att blogga om.
 
Jag skulle också, som så många andra velat ha flyttat nu och börjat på någon rolig utbildning någon helt annan stans. Jag vill verkligen inte bo här längre och framför allt inte gå på Komvux mer, jag får en klump i magen bara jag tänker på det! Jag är trött på att gå och vänta på att livet ska börja! Jag är trött på att känna mig trött på allting. Jag vill känna att jag vet vad jag vill i mitt liv, jag vill känna att allt ska ordna sig... Just nu känner jag mig kaotisk inombords. Jag blir så ångestfylld när jag känner såhär.
Jag är trött på att känna tristess. Jag är trött på allting. Jag är trött på att känna mig gnällig.

RSS 2.0