Jobblördag

Ska bege mig till jobbet om en stund. Det är rätt segt att jobba 12.00-21.00 på helgen, det händer inte speciellt mycket över huvudtaget då. På vardagarna händer det så mycket mer så att dagarna går rätt fort. Men jag hoppas vi kan hitta på något så att tiden går. Det är skönt att bara jobba lördagen den här helgen iaf. Tråkigt att missar min morbrors frus 60-års fest ikväll bara. Men jag kanske kommer åker dit efter jobbet, jag får se.

Igår var jag ledig, jag skulle försöka baka bullar men det gick inget bra... :P mitt degspad var för varmt när jag hällde över det över jästen så den dog! Jag blev så trött på det så jag slängde degen! Men jag bakade 2 olika sorters muffins istället. På kvällen kom hela familjen hit och åt pizza som vi beställde från Gästis här, det var gott! Sen fikade vi lite och kollade på film. Mamma & pappa åkte hem tidigare för dom hade ändå 2 bilar, Tobias stannade kvar och kollade klart på filmen. En mysig fredags kväll helt enkelt. Även om jag saknade att ha älsklingen här också. Ibland känns det bra att få längta lite efter varann.

Jag försöker klura ut hur jag vill göra min blogg till min alldeles egna, egna stil liksom. Men det är svårt!
Nu ska jag i alla fall gå till jobbet i regnet. Känner mig så trött och slö men hoppas man piggnar till snart!

Ha en trevlig helg!

Det ett tags sen!

Har visst inte bloggat på en månad nu igen! Men jag vet inte riktigt vad jag skriva om, jag skulle vilja ha en alldeles egen designad blogg, en blogg med någon slags inriktning, då skulle det även bli lättare att blogga och lättare att få fler läsare eftersom man då som läsare skulle veta vad den här bloggen handlar om. Det blir lite långtråkigt att bara skriva om sitt liv och sin vardag. Speciellt när man inte har ett särskilt intressant liv. Det känns mest som mitt liv står still, man står och trappar på samma ställe. Jag vill inte gå på Komvux.. jag vill flytta, jag vill flytta ihop med Björn och börja plugga till något som verkligen känns rätt. Jag vill inte sitta i den här trånga lägenheten och spendera varenda vardagskväll själv framför tvn. Jag är så less på det här. Jag vill ha förändring i mitt liv NU, stor förändring. Björn och jag ständiga diskussioner om hur vi ska lösa att kunna ha börja ett gemensamt liv. Jag vet att jag måste läsa matte igen för att ha behörighet till högre studier men jag är less på det här nu.
Sommaren har som vanligt gått fort, det är knappt 3 veckor kvar som återstår av sommarjobbet. Men det känns skönt för det är inget yrke som jag kan tänka mig att gå till varje dag. Det är tufft och det tar mycket av en och när man inte jobbar med det varje dag året om så är det lätt att ta med sig jobbet hem. jag säger inte att jag har vantrivts eller liknande för det har jag inte men det ska bli skönt när det är över. Jag är dessutom ledig i 2 veckor innan jag börjar skolan och det ska bli superskönt!

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot jobbet och tillbringa min kväll där.
Hoppas alla andra är ute och njuter av solen!

RSS 2.0