Äntligen fredag!

Tiden springer som vanligt iväg fortare än vad man hinner med. Det är rätt mycket i skolan just nu, innan påsk och sådär. Kom på häromdagen att det bara är två månader kvar på terminen! Det är ju ingenting!

Jag trivs bra i min lägenhet, med att bo själv och klara mig själv mycket mer. Mycket har hänt på senaste tiden men det blir bättre och bättre nu. Jag är så stolt över dig pappa och du är så duktig!! Du har vänt ditt liv helt och hållet och det lönar sig ju verkligen för dig!
Imorn är det fredag och det ska bli så skönt med helg nu! Jag har nästan packat klart väskan som ska med till Lund imorgon, det ska bli mysigt att få komma iväg och umgås med älskling och Liam :)
Imorgon när jag kommit fram ska vi hämta Liam hos hans mormor & morfar och sen hem och göra pizza. På lördag ska vi åka till Ystad och bada och på kvällen ska vi umgås med Björns kompis och hans flickvän :) Det kommer nog bli jättekul men nervös kommer jag nog vara i alla fall hehe..
Men nu ska jag gå och göra klart allt för imorn.
Ha en bra helg allesammans!

Orkar inte

Det känns som att min värld vändes upp och ner i onsdags förra veckan och så fortsätter den att vara. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vet inte vart jag ska göra av all ångest och oro, tankarna slutar aldrig snurra. Jag orkar knappt med att tänka på skolan och allt som jag måste göra.
Mina närmaste vet vad som hänt och det räcker. I såna här situationer vet man verkligen vilka som finns där för en och vilka som inte gör det. Allt jag vill är att slippa se dig såhär, jag vill att du ska bli frisk och må bra igen. Jag älskar dig så mycket <3 Längtar tills du får komma hem igen och så längtar jag något oerhört efter Björn, vill ha han här nu!

Ny inflyttad!

Då är man bosatt i Kristdala! Igen.. efter 11 år bor jag här igen fast nu själv i en etta. Det känns ovant och ensamt - helt ärligt. Fast jag vänjer mig nog snart. Ändå känner jag någon sorglig känsla inom mig som jag inte förstår var den kommer ifrån. Men jag hoppas att det känns bättre snart.
Jag mår bättre nu men förkylningen envisas med att hålla sig kvar än, imorn blir det i alla fall skola igen.
Tänkte nu bjuda er på lite "exklusiva" bilder på hur det ser ut hemma hos mig.


Första bilden är köksdelen och den andra är matplats/vardagsrum/sovrum.
God natt på er!

Krasslig..

Vaknade natten till tisdagen och kände hur ont i halsen och vilken värk jag hade i hela kroppen. Låg och vred och vände på mig och kunde inte riktigt somna om igen. Tänkte bara "Å nej inte nu när jag har så mycket att göra!" Somnade till slut om, gick upp på förmiddagen och tog febern som visade 38,3 och la mig igen. Låg och sov hela dagen och började känna mig bättre. Har varit feberfri både igår och idag men känner mig fortfarande lite hängig och halsen vill inte ge med sig. Tur i alla fall att jag är ledig tisdagar och torsdagar så jga bara missat en dag i skolan hittills, typiskt att det var min enda heldag i skolan som jag missade men jag är tacksam ändå. Jag har inte varit sjuk någon gång sen jag började på Komvux förrän nu.
Tänkte vatt i lägenheten och fixat idag medans mamma jobbade men jag kände mig verkligen inte pigg idag på morgonen så jag stannade hemma. Dammsög mitt rum nyss som verkligen behövde det, det var katthår överallt! Mådde dock inte så bra efteråt..
Jag hoppas jag mår bättre imorn så jag kan gå på engelskalektionen och sedan vara i lägenheten resten av dagen.
Vi flyttade en hel del saker i måndags, mamma och jag. Mamma hade med sig rätt mycket grejer i bilen så när jag kom med bussen från skolan gick jag och hämtade lite städgrejer hon hade med sig och torkade ur alla skåp och garderober tills hon jobbat färdigt. Sen kom hon med alla grejer som vi bar in och så åkte vi hem i mellan och hämtade mer grejer. Jag började diska allt mitt porslin som stått i källaren sen jag flyttade hem och ställde upp lite i skåpet. Nu är det "bara" dom stora grejerna kvar sängen, matbordet tv-möblen och så lite andra saker, men det tar vi på lördag när vi kan låna ett släp och har en bil med dragkrok på. Läängtar tills allt är klart nu!
Längtar efter min älskling! Det är så tomt utan honom. Förra veckan var helt underbar när vi sågs varje dag! Men det är långt kvar än tills vi ses nästa gång. Men vi har klarat 2 veckor förut så det går väl den här gången också. Det kanske känns extra tungt den här gången för vi var tillsammans hela förra veckan. Hoppas tiden går fort i alla fall så det är nästa helg snart!
Inte så intressant inlägg kanske men det är skönt att bara få skriva ibland.
Nu ska jag nog vila en stund framför en flim. Önskar jag mådde bättre så jag kunde gå ut och njuta av det härliga vårvädret!


RSS 2.0