Plugg, kärlek och snart helg

Sitter vid älsklings dator. Befinner mig alltså i Sjöbo och har gjort sen i fredags. Det är sportlov nu men Komvux har självstudier men vi behöver inte vara i skolan i alla fall så det är skönt. Känner att min självdisciplin inte är på topp men jag har i alla fall fått historian klar, tror jag. Det var verkligen inte min grej det här arbetsområdet.. men jag har verkligen försökt och det känns som det är klart nu. Kolla på filmen Gladiator och sen gör en väldigt djupgående filmanalys.. ja det låter tråkigt och tro mig det var det också eller svårt i alla fall. Det är redan torsdag och veckan är snart slut.. Känns rätt ihop rört med känslorna inför att åka hem igen. Det är tråkigt att åka ifrån Björn, jättejobbigt som vanligt och nu när vi inte ses på 2 veckor igen... Samtidigt blir det ju roligt att komma hem för jag ska ju flytta in i lägenheten nästa vecka! I fredags när jag satt på bussen påväg hit så ringde mamma och sa att vaktmästaren ringt och sagt att vi kunde hämta nyckeln så det var ju lite surt men jag var ju påväg till älsklingen så det vägde ju upp! Känns väldigt konstigt dock att typ alla utom jag själv som ska bo där har sett lägenheten nu haha.. hela min familj, mormor och min moster men men på söndag får jag i alla fall se den. Det ska bli så spännande att se hur den blev efter renoveringen och så har jag till och med fått ny kyl och frys, väldigt generöst eftersom det inte var tal om det när jag frågade lite fint om det sådär.. men nu blev alltså nytt det också! :) Skönt och slippa den bruna hemska färgen.. :D

Förra helgen alltså i fredags var en nervös dag för mig.. Det var nämligen Björns helg att ha Liam hos sig och vi skulle träffas för första gången! Jag finner inga bättre ord än att vi hade en helt underbar och mysig helg tillsammans. Liam var såklart blyg till en början men det släppte snart och vi busade och busade. Han har nyss fyllt 2 år och är i full färd med att lära sig prata och dom är ju så underbara dom små liven. I lördags åkte vi till Ikea för att handla lite, Björn skulle köpa ny säng åt Liam och jag köpte lite smått och gott till mitt lilla kryp in. När vi satt där i restaurangen kunde jag inte hindra familjekänslan att spridas i kroppen. Jag vet att jag aldrig kommer bli Liams mamma och jag kommer aldrig någonsin försöka på nåt vis ta över den rollen heller, Liam har redan en mamma. Jag vet inte hur jag kommer se mig själv för vad jag är för Liam men så länge Björn och jag håller ihop kommer jag alltid finnas för Liam och känna kärlek för honom. Det hände till och med att min famn dög bättre före pappas i helgen och det kändes ju hur underbart som helst. Att dessutom få se Björn som den underbara person han är som pappa var helt fantastiskt. Ögonen fylldes många gånger av gläjdetårar och det var jobbigt att säga hejdå till lilleman när hans mamma hämtade honom. Men vi hade i alla fall en superbra helg tillsammans.
Men nu ska jag inte tänka på att jag ska åka hem igen om ett par dagar utan njuta av här och nu! Om ett par timmar kommer älsklingen hem från jobbet och jag tänkte jag skulle hinna plugga lite Psykologi, ta en dusch och baka något så nu får jag sätta fart! Jag ser fram emot en mysig helg tillsammans med älsklingen då vi får mer tid för varandra än vad vi fått i nu veckan. Men jag är glad för din skull för att du fått ett nytt jobb som du trivs bra på hittills älskling!
Plugga var det! Ha det gott!

Feeling soo good!

Det känns som att allt bara flyter på just nu. Allt känns så bra och jag känner mig så glad! Imorgon känns som om det kommer bli en bra dag. Går i skolan till kl. 13 och sen gå in till stan för att skriva på kontraktet till lägenheten! Så himla gutt det ska bli alltså! Jag längtar tills jag får börja inreda och ååå det ska bli så roligt. Och skönt!
Bokade tågbiljetten till fredag idag också, lääängtar! Tänk att vi ska få vara tillsammans en hel vecka det känns nästan overkligt! Sen när man kommer hem ska man flytta också, känns verkligen underbart! :D
Nu väntar snart sängen, upp tidigt imorn! Godnatt på er :)




Alla Hjärtans Dag <3

Vilken underbar Alla hjärtans dag jag har haft hittills även att min älskling och jag inte befinner oss på samma plats. Visst är det både tråkigt och ledsamt men vi ses på fredag igen och då ska vi fira, inte bara Alla hjärtans dag i efterhand utan också
*En viss liten killes födelsedag!
* Att Björn fått nytt jobb!
* Att det är klart med lägenheten nu och flyttar jag in 1:a mars!

Det här känns som en overkligt bra dag! Oj vad jag längtar till fredag! Det ska bli roligt och spännande och helt underbart att få umgås hela helgen alla tre för första gången! Jag ser verkligen fram emot det! Inte nog med det jag ska stanna en hela vecka hos Björn för nästa vecka har vi självstudier/sportlov och då passar man självklart på att vara hos sin älskling!
Helgen som var var helt underbar och mysig, lite jobbigt att vara hos mamma & pappa men det gick bra det med och dessutom var det roligt att Björn fick träffa min familj :) I fredags möttes vi vid stationen i Kalmar och gick och åt Kinabuffé jättemysigt! :) Sen tog vi buss ut till Ikea, tyvärr blev det lite ont om tid så vi hann inte gå så länge men Björn fick sina efterlängtade kaffemuggar och jag köpte lite smått och gott jag med, tyvärr visste jag inte hur det skulle bli med lägenheten då men det får bli en tripp till snart :) Resten av helgen tog vi det bara lugnt här hemma och mös med varandra. Nu bara längtar man till fredag då vi ses igen!
Undra förresten vart mitt blombud som Björn skickade har tagit vägen? Efter halv 5 sa dom att dom skulla komma när dom ringde och frågade ifall jag var hemma då...

Nu blir det lite mys med familjen istället för pojkvännen :P Köpte vaniljhjärtan till fikat ikväll som vi ska mumsa på :)
Önskar er alla en mysig och trevlig kväll! <3

Upp och ner och upp igen, tror jag...

Vad vore livet utan sina "underhållande" berg- och dalbanor? Igår var jag med om en sån, en sån där som går utför innan du ens hinner reagera, en sån där som går skitfort så kinderna fladdar hit och dit och det känns som om ögonen håller på att ploppa ur skallen liksom, ni vet? Och sen när du precis tänkt tanken att den ska sakta ner nu.. nu.. väldigt snart nu, då börjar den jäveln ta sats ännu värre och du känner hur du får övertala magen att vänta med att släppa spyan tills du i alla fall kommit ner på fast mark igen, en sån var jag med om igår. Fast inombords, både fysiskt och psykiskt. Med fysiskt menar jag liksom i hjärtat, jag blev så jäkla ledsen.
Det kändes som man blev nedslagen återigen efter att ha rest sig upp för femtielfte gången ungefär. Förra inlägget var jag så glad och överlycklig och det kändes verkligen som att man svävade på dem där omtalade "Rosa molnen" som jag aldrig upplevt innan.  Igår kom bakslaget.. Jag skulle ringa till bostadsbolaget och säga att jag ville ha lägenheten. Nissen i andra änden börjar fråga om min inkomst, jag svarar att jag är student so faar so good. Men sen kom nästa grillning "och till sommaren vad kommer din inkomst ligga på då?" Ja de körde sig lite där kan man säga.. Jag hade inte haft en tanke på att jag skulle behöva en borgensman då jag inte har en fast inkomst. Sommarjobbet som jag sökt går liksom inte få svar på en timme efter att man sökt det.. Givetvis var jag säker på att mamma skulle hjälpa mig men när vi räknade på det när hon kom hem från jobbet igår så funkade det inte med den årsinkomst man skulle ha och den lön hon har och pappa ja det är som det är, arbetslös och 62 bast där har du svaret själv. Jag blev så jäkla ledsen, uppriktigt ledsen. Jag hade hoppats och trodde verkligen att det var nu det skulle hända - jag skulle kunna flytta och ha eget igen!
Nu återstod mitt enda hopp - Tobias min kära kära storebror med både arbete och tillräcklig årsinkomst. Men skull jag verkligen fråga min bror? Kan man begära något sånt av någon annan än sin mamma och pappa (det är klart att man kan, men det är mina känslor det här, okej?) I slutändan var han mitt enda hopp. Han lät inte så positiv igårkväll när lillsyrran fråga han "Vill du bli borgensman för min lägenhet?" Idag däremot när jag var tvungen att ringa och lämna besked hade han inget emot att vara det "bara jag slipper betala något för dig!"
Så man kan väl säga att hoppet väckts till liv igen, imorn får vi papperen som Tobias ska fylla i och sen får vi se om Byggebo blir nöjda med det som skrivits. Helt kört varken känns det eller är det än så vi får se. På fredag kommer jag i alla fall veta hur det blir.

Sen vill jag bara klargöra en sak som kanske misstolkades i inlägget "Lycka"
Björn och jag ska inte flytta ihop! Det känns överdrivet tidigt ;) Inte för att de hindrar en del andra men mig gör det i alla fall.. :P
Vad jag menade var att nästa helg alltså helgen efter den kommande ska jag för första gången träffa en väldigt viktig liten person i Björns liv.. och efter det blir lättare för oss att ses varje helg.
Apropå nyfikenheten på lägenheten så kommer bilder naturligtvis upp snarast möjligt OM nu allt går vägen för mig..
Tapeterna är ju svåra för er att få en klarbild av om jag försöker beskriva dom men ni kan ju i alla fall få en bild i huvudet om ni nu vill skapa er en.. :P

*Hallen - en ljus begie/vit väldigt neutral tapet
*Vardagsrum/sovrum - en mörkare cappucino/mockabrun tapet
*Köksdelen - en beige tapet med mönster på
Den är på 33kvm, ligger på markplan, slippa trappor när man börjar komma upp i åldern är ju bara ett plus haha..

Golvmattan vet jag inte hur den kommer se ut men allt kommer bli bättre än den som var innan det är jag bombsäker på!!
Ja inte för att jag tror att ni fick en bättre bild nu men ändå haha..
Nu ska jag krypa ner sängen om en stund, en heldag i skolan väntar imorn efter att senast ha vatt i skolan i fredags då det blev några självstudiedagar denna vecka.
Och snart är fredagen här det kommer bli så underbart!
God natt!
Over and out!

Vilken kvinna!



Det här är en kvinna värd att hyllas! Hon har gjort succé utomlands på rätt kort tid nu. Det känns som 2010 var ditt år Robyn och det är du verkligen värd!

Jag måste tipsa er om hennes enligt mig absolut bästa låtar!

* Call your girlfriend
* Time Machine
* Indestructible

Kan verkligen lyssna sönder dom här tre!
Fortsätt vara den du är och göra det du är bäst på så kommer du bli ännu större än vad du redan är!
Good luck!

Säg 3 saker...

1. Säg 3 saker du gillar med dig själv
Mina ögon, mina läppar och min envishet.

2. Säg 3 saker du inte gillar med dig själv
Min kropp, att jag stressar upp mig lätt, att jag inte alltid står upp för mig själv.

3. Säg 3 saker ingen vet om dig
Oj! Hm.. Jag längtar efter att skaffa familj, mitt drömyrke är frisör, jag har aldrig varit utomlands i hela mitt liv.

4. Säg 3 personer som betytt mycket för dig
Mamma, Josefine, Åsa (jobbigt att välja ut 3!)
 
5. Säg 3 saker du önskar du inte varit med om
Jag vet inte om vill önska att något i mitt liv inte skulle inträffat. Allt som hänt i mitt liv har format mig till den jag är idag även all skit.

6. Säg 3 av de bästa sakerna som hänt i ditt liv
Att jag reste mig upp efter separationen, att jag började plugga på Komvux, att jag träffat Björn. De händelserna väljer jag för att alla har dom hjälpt mig vidare och komma framåt i mitt liv.

7. Säg 3 färger som du gillar bäst
Svart, lila och blått.

8. Säg 3 saker (inte personer) du inte kan leva utan
Mobilen, plattången, kläder.

9. Säg 3 personer som dött som du skulla vilja träffa igen
Farmor, farfar och Bosse.

10. Jag skickar inte den vidare eftersom jag bara gjorde den för skojs skull och inte blev utmanad av någon.



Han som fångat mitt hjärta!




Översta bilden är det fredagsmys!
Den andra skulle jag försöka ta en bra bild på pojken dock misslyckades det hela rätt bra när träningsmaskinen står mitt i vägen :P
Det är du som har fångat mitt hjärta som ingen annan fångat det förut. Det är du som gör lycklig och lyser upp mitt förut så mörka liv som nu mer känns som tiden som var. Nu har en ny tid börjat, nämnligen vår! Du & jag <3

Lycka!

Var ett tag sen jag bloggade nu igen.. Man tänker efter varje gång att nu nu ska jag börja blogga "på allvar" men det inträffar aldrig tydligen.. Samtidigt vill jag inte blogga för att jag ska utanför att jag vill och framför allt har något utav värde att delge er. Men och andra sidan är det också skönt att bara få skriva ibland även om man inte har någonting särskilt att berätta. Eller så blir det såhär - bara en massa svammel :D

Det är i alla fall lördag igen. Känns lite som en tråkig och grå lördag, antar för att det är för att jag inte är med pojken. Det är jobbigt att ha distansförhållande, det är ingen hemlighet men jag skulle aldrig aldrig ge upp för att det är jobbigt att inte kunna ses varje dag, att inte kunna ses varje helg. Men snart blir det ändring på det och det gör mig så glad! På fredag kommer Björn hit för första gången! Börjar redan bli lite pirrig inför att presentera honom för famlijen och så men det kommer säkert gå jättebra och jag ser verkligen fram emot det! Helgen efter det drar jag till Lund igen eller snarare till Sjöbo där pojken bor som ligger ca 4 mil utanför Lund. Efter den helgen blir det lättare för oss träffas varje helg...

I torsdags var det verkligen en såndär lyckodag känns det som. Jag blev erbjuden 2 lägenheter i Kristdala, var och kollade på den billigaste (så`klart, man är väl student) det var samma som jag kollade på tidigt i vintras och det var väl knappast någon annan att slåss emot för intresset då den stått tom i 2 månader nu. Det slutade med att jag fick med mig en tapetkatalog hem och skulle välja ut tapeter som jag vill ha! Mamma hjälpte mig i den alltför stora djungeln av tapeter och vi bestämde oss samma kväll och lämnade in beställningen igår så troligtvis börjar renoveringen kommande vecka. Det är bara kontraktet som ska skrivas på sen är den min!! Det känns så himla underbart och ännu bättre nu när man har pojkvän och allt.. Känns lite jobbigt att umgås hemma hos mamma & pappa när man är 22 och pojkvännen 26 år.. Att studielånet gick vägen behöver jag väl inte säga nu när jag kan skaffa eget.
Då kunde man alltså glädjas över att man blivit erbjuden lägenhet men sen kom nästa överraskning.. Pojken fick jobbet han var på anställningsintervju på i onsdags! Bättre jobb, mer jobb och bättre lön, du är så värd det här min finaste! <3
Så på fredag när han kliver av tåget i Kalmar står jag och väntar på honom och då ska de firas ordentligt kan jag lova!
Nu känns det dock som att är det dags att ta tag i pluggandet!
Ikväll blir det mys med brorsan, laga kebab och så när mamma & pappa ska bort :)
Imorgon blir det bio tillsammans med brorsan :D Vi ska se Trassel som jag tror är riktigt bra!! Känns som en riktig syskonhelg det här och det tackar man ju inte nej till! :)
Önskar er alla en skön helg!
Over and out!

RSS 2.0