Flytten klar med en klump i magen

Då sitter man här i sitt gamla flickrum igen.. Väldigt konstigt nu när man inte har sitt egna hem att åka tillbaka till. Flyttade alla grejer och städade lägenheten igår med hjälp av hela familjen. Tack för hjälpen! Jag stannade kvar och sov hos Pelle & Åsa för jag skulle besikta lägenheten och lämna nycklarna. Det gick bra med besiktningen, ingen anmärkning alls blev det väldigt skönt! Det var väldigt jobbigt att stiga på tåget och hålla tårarna tillbaka när Åsa & jag sa hejdå. Vi har blivit väldigt tajta det senaste halvåret vi två. Det stöd och den hjälp jag fått ifrån både Pelle & Åsa är oförglömmligt och är så tacksam för alla gånger som dom har ställt upp för mig, dom känns som extra familj för mig. Vi har väldigt många fina minnen tillsammans och vi kommer hålla kontakten och så får jag åka och hälsa på dom ibland, för sakna dom 2 underbara personerna är det ingen tvekan om att jag kommer göra för det känns redan tomt efter dom!
Det finns så mycket saker jag vill få ur mig men jag vill inte skriva det här. Jag undrar bara hur en del människor kan såra andra på ett sånt gravt sätt. Jag känner mig skyldig till saker som det inte ens är jag som ska känna skuld för. Utan någon annan som inte vågar stå för det personen gjort och som nu får mig att se ut som en person som sprider falska rykten och försöker förstöra för andra. Ni som går på det och tror så om mig känner inte mig för ni som känner mig vet att jag aldrig skulle göra så vad som än har hänt. Jag vill inte förstöra för någon överhuvudtaget och hoppas att ingen tror så heller.
God natt på er.

Slö?

Skaffade ett konto på youtube i eftermiddags. Har verkligen försökt mig på att förstå hur man skapar sin egna spellistor m.m där men kommer inte fram till något överhuvudgtaget. Har även försökt lägga upp videos här på bloggen men fattar verkligen inte hur man gör! Jag måste verkligen vara slö som inte förstår hur man gör, alla andra verkar ju kunna hur lätt som helst?! Skäms nästan för att jag inte fattar... Får helt enkelt be någon lära mig.
Nu tänkte jag borsta tänderna och efter det göra mina naglar fina tills imorn, det blir nog rosa nagellack det passar till klänningen. Hoppas det blir fint väder bara så man kan ha klänning, det har regnat hela kvällen nu men vi hoppas på att det blir bättre tills imorn! Blir lite jobbigt annars nu när nästan alla kläder är nerpackade... Men det löser sig nog.

Läste Joakims blogg nyss (han finns som länk här nedan om ni är sugna på att kika in hos honom). Vi känner inte varandra alls, vi började snacka på en dejtingsida och har därefter bara snackat lite på msn mer än så är det inte. Men jag gillar verkligen hans blogg, hans sätt att skriva och det han skriver om och hans videobloggar är bara för roliga! Det här är absolut ingenting jag skriver för att fjäska, ville bara förklara varför jag har just honom som länk här för alla andra som jag har länkar till känner jag på ett eller annat sätt.
Han hade i alla fall lagt upp en video - "Knullträdet" som är en kampanj mot könssjukdomar, man fick sig en tankeställare av videon så jag tror den kan göra nytta (försökte naturligtvis lägga upp den jag också men som ni ser lyckades jag inte den gången heller..) Det är dags att vi tar tag i det här problemet, en undersökning visar att vi har fler HIV-smittade i Sverige än någonsin och att antalet personer med Klamydia bara ökar för varje år! Tänker på den där reklamen som IKO- Oskarshamn tror jag det var (?) som gjorde den när 2 killar sitter i omklädningsrummet och snackar och den ena frågar
-Använder du skydd?  -Ja!  -Men är inte det pinsamt? - Njae, det är pinsammare och behöva gå till läkaren och säga att man INTE skyddat sig.
Ganska lam reklam men det är ett bra och vettigt budskap för visst stämmer det? Inte för att jag själv blivit smittad av någon nån gång peppar peppar ta i trä men jag kan tänka mig att det är bra mycket pinsammare att behöva gå till läkaren och erkänna att man slarvat med skyddet istället för att dra fram en kådis i studens hetta! Jag tycker inte ens att det är något pinsamt, varför skulle der ens vara det? Det handlar ju om att man är rädd om både sig själv och sin partner, ett ansvarsfullt sätt att skydda sig både mot sjukdomar och oönskad graviditet på. Sen är det klart att man slarvat fler gånger än vad man är stolt över men vi måste börja ta det här på allvar och bli bättre på att skydda oss och det gäller killar likaväl som tjejer! Jag hoppas den här kampanjen kommer göra någon skillnad och öppna våra ögon att bli mer försiktiga i alla fall. Jag tycker ansvaret ligger lika mycket på tjejen som på killen. Vad tycker ni?
God natt på er! // Fridis


Färdigt!

Har hållt på halva dagen med att packa ner det sista så nu är det klart! Så himla skönt. Har varit ute och gått också, som alltid skönt, körde på som vanligt vädret var inte det bästa men det regnade i alla fall inte. Det är rätt komiskt när man går samma runda varje dag och vädret växlar, när det är fint väder så möter man rätt mycket folk men som idag mötte jag bara 2 personer. Bara det inte är värsta skitvädret så bryr jag mig inte om hur vädret är längre, jag går ändå man kan ju inte hänga upp sig på vädret. Sen när man kommer hem, gör lite styrkeövningar och ställer sig i duschen känner man sig så nöjd med sig själv, älskar känslan!
Efter duschen så gick jag ner till systemet och handlade lite gott dricka tills imorn, fick visa leg. Det känns så bra när man får visa leg haha.. annars känner man sig ju så gammal och börjar tänka "fasen ser jag så gammal ut?" Eller det kanske bara är jag som gör?
Ikväll blir det lugnt, ladda inför imorn. Tänkte göra kycklingsallad och ha tzatsiki & baguett till och kolla på Så ska det låta sen, ha fredagsmys med mig själv helt enkelt.
Trevlig helg på er allihopa!
Over and out // Fridis

Nykommling

Blev rätt så nöjd med designen här på min nya blogg.
Ni som har följt mig innan på blogspot.com vet att jag är mitt uppe i en flytt nu. Just nu bor jag i en etta i Emmaboda men på söndag flyttar jag tillbaka hem till mina föräldrar som bor på en liten bondgård ca 4 mil utanför Oskarshamn. I Emmaboda har jag bott i 3 år, flyttade hit efter att jag tagit studenten då jag hade pojkvän här och flyttade ihop med honom. Nu har jag inget som binder mig här längre och det är svårt att få jobb så jag tar chansen att börja om på nytt. Ska bo hos mina föräldrar medans jag sommarjobbar på ett äldreboende i ett samhälle som heter Kristdala (ca 3 mil utanför Oskarshamn) där jag är uppväxt. I höst ska jag plugga på Komvux i Oskarshamn för att läsa upp lite betyg och sen efter jul ska jag söka vidare på någon utbildning i någon större stad, vill upptäcka något annat, något större och leva livet!
Som sagt så flyttar jag till helgen så dagarna ägnas mest åt att packa och få ordning på det mesta innan. 
Imorn är det redan fredag igen. Ska städa av lite och köra ett träningspass, annars blir det lugnt och bara ladda inför lördag då det är Karneval här och fest hos en kompis. Blir lite som ett avsked för min del och det känns väldigt sorgligt men jag ska verkligen ha kul tillsammans med dom bästa! <3
Nu är det snart läggdags och tackar för mig för den här gången. Hoppas läsningen kommer att uppskattas och att man får fler följare här!
Over and out// Fridis


Ny blogg!

Nu har jag fixat en ny blogg här på blogg.se. Det kommer ett inlägg senare.
Over and out// Fridis


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0