Hallåå??

Fattar ni hur tråkigt det är att blogga när ingen kommenterar över huvudtaget? Visst jag bloggar inte enbart för att jag vill få kommentarer men det blir sjukt mycket roligare om man får någon sorts feedback då och då. Några bad om att få se bilder när jag hade klippt mig. Kommenterar någon? NEEEJ! Varför ber ni om bilder då??
Det är säkert jag som är trög eller nått men har jag bett om bild av någon på någonting så kommenterar jag alltid för att säga att det var fint eller liknande för jag vet att det gör en person glad av att få höra det. Men ni gör inte det så då vet vi ju vart vi står. Okej fine, skit i det då liksom. Förvänta er inga kommentarer ifrån mig heller i fortsättningen.
Hört talas om "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" läs inte bara orden utan förstå innebörden också mina vänner...

PS. Ni som känner mig vet att inlägget är ihopblandat med en stor portion Ironi men jag är allvarlig samtidigt. Jag trodde liksom att man bad om att få se bild för att man vill säga att det var jättefint eller skitfult om man nu tyckte det. Jag gör inte en stor grej av en liten skitsak av det här. För jag gör ingen stor grej av det jag säger bara att det är kul att få uppskattning och en gnutta uppmärksamhet då och då. Och rynka inte på näsan åt mig nu för uppmärksamhet vill/behöver alla människor vare sig det är i stora mängder om precis allt dygnet runt eller om man nöjer sig med att få en kommentar om sin nya frilla som folk bett om att få se.
Nu har jag tjatat färdigt.


Bild

 Frida är väldigt nöjd med sin nya frilla och sin mörkare hårfärg. Jag vågade klippa en liten miniversion av sidecut och kunde inte vara nöjdare!

Julen 2010 är över

Då var julen över i ett svep den också. Hittade aldrig den där riktiga julkänslan i år tråkigt nog. Det har varit så mycket med skolan & morfar så man har inte hunnit med och förstå att det är jul nu.
Men julafton var hur mysig som helst även om den blev lite ångestfylld för min del. Vi åkte till mormor & morfar vid 14- tiden, jag hjälpte till lite i köket och satte mig sedan för att kolla på Kalle Anka. Vi hade det verkligen jättebra, hela min familj och min moster och hennes man, lagom med folk skönt avslappnat men ändå festligt. Men jag hade en klump i magen hela kvällen.. Har ni någonsin sett någon i eran närhet verkligen må dåligt? Dom i princip plågas genom dagarna. Jag önskar jag kunde hjälpa dig morfar men jag vet ju inte hur. Han börjar bli även bli glömsk och när mamma och min moster vill ge han medicin mot all värk blir han arg. Han tror vi ska droga ihjäl honom. Sånt gör ont i en, rikigt jävla ont. Han har nu varit inlagd och fått sin stortå bortoperarad för att den höll på att ruttna bort helt enkelt, blodcirkulationen hade slutat att gå i genom tån och det är ju väldigt bra att dom tagit bort den. Men det värsta är att mamma tyckte idag att det börjar i en annan tå nu också.. Vi får väl se hur det går. Men har haft en mysig jul och fått många fina och bra julklappar! :) Fick en digital fotoram av Tobias den är rätt häftig. :D

Fick ett tråkigt besked angående matten.. Fick IG på nationella, hade 12p och man skulle ha 18 för att bli godkänd så nu har jag IG i kursen.. vet inte hur jag ska göra nu.. För man får inte läsa om kursen nu utan måste vänta en termin för att få läsa den igen.. Surt!!

Idag har jag tagit det lugnt, varit ute i 2 ½ timme det var riktigt skönt! Kopplat bort plugget helt och hållet dom här dagarna och det har varit väldigt skönt att få göra det!
Tänkte jag skulle plugga lite varje dag nu så man inte har så mycket kvar när skolan börjar igen.
På fredag är det ju nyårsafton då, kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag ser fram emot den här nyårsaftonen! Fest i Kalmar hos Lina & Ricke, tror stämmningen kommer att vara på topp och härligt folk att fira med och kul att träffa nytt folk! Jag kommer vara så himla pirrig... Jag trodde aldrig dom här känslorna skulle komma tillbaka till mig.
"Jag har drömt så många drömmar, kan den här nu bli sann?"

Good day, I said good daay!!

Idag har känts som en såndär dag där allt bara känns som att allt kommer ordna sig, det kommer gå bra. Jag vill ju så gärna att det ska göra det också.. Jag vill ju lyckas, och jag har aldrig varit en sån som ger upp utan jag brukar kämpa tills jag nått mitt/mina mål. Det vill jag självklart göra den här gången också särskilt eftersom så mycket står på spel nu.
Vi fick reda på betyget på uppsatsen i nationella provet i svenskan idag redan. Jag fick VG, jag förstår det inte ens själv att jag lyckades! Läraren sa att "Inledning är utmärkt, brödtexten är fenomenal och du skriver på ett roligt sätt och du får läsaren att skratta, men du tappar aningen mot slutet men absolut värt ett VG!"
Det kändes riktigt bra, kändes som man fick lite feedback efter allt slit. Och idag la vi upp alla arbeten i alla ämnen så det mesta ska vara klart tills efter lovet vilket känns väldigt skönt! Så nu kan man helt lägga fokus på matten och hemtentan resten av veckan och i helgen. :)
Att man dessutom fick en inbjudan till fest på nyårsafton förgyllde dagen ytterligare! Dessutom har värdparet blivit husägare idag vilket glädjer mig något oerhört för dom är värda det här! Tänk att man kan bli så glad för sina vänners skull men dom betyder så oerhört mycket för mig!
Imorn fick vi vara hemma och plugga så då ska jag verkligen ta tag i allt som ska göras!
God natt på er!

En tanke bara..

När man står och kollar på sig själv i spegeln, varför kan man inte koncentrera sig på dom sakerna man tycker om med sig själv istället för att fokusera och tänka på det man inte tycker om med sin kropp?
Vi tjejer måste lära oss att tycka om våra kroppar oavsett hur de ser ut. Smal, mullig, stora bröst, små bröst, liten rumpa, stor rumpa ja ni fattar grejen. Varför är det så svårt att tycka om sig själv? Svår fråga att svara på men det hela sitter väl inuti, speciellt inne i huvudet. I alla fall är det hos mig själv. Jag har intalat mig så länge nu att jag inte duger, att jag är för tjock, att jag inte är värd att bli älskad för att jag inte har utseendet till att hitta en kille som älskar mig för att jag är jag och ingen annan. I början när jag var nybliven singel intalade jag till och med mig själv att jag blev dumpad för att han tröttnade på mitt fula utseende, att han ville hitta någon ny som var mycket snyggare än mig..
Det har med tiden blivit bättre, under året som gått. Min syn på mig själv har förbättrats en hel del under det här året faktiskt. Jag har lyckats gå ner ca 11 kg, jag har rest mig upp efter den värsta persen och sorgen jag har varit med om hitills i mitt liv.. Jag trodde aldrig det var möjligt men det var det, det gäller att bara hitta styrkan till det. Har du den och även viljan så fixar du allt! När du sen känner att du klarat det och börjar ta lite mer stadigare steg på jorden känns det bättre och bättre. Även om jag önskar att jag mådde bättre än vad jag gör så är jag ändå tacksam för att jag mår som jag mår idag. Det finns nästan alltid dom som har det värre än dig själv om det nu är till någon tröst..
Men tillbaka till det där med att tycka om sig själv och se tillbaka på den i spegeln med stolthet och inte med missnöjdhet tror jag är något man verkligen får kämpa sig till om man nu inte redan har den förmågan.
För visst är det väl så att det är svårt att hitta en kille som älskar en för den man är om man inte själv gör det?
Jag ska försöka bli bättre på detta, tänka på vad jag är nöjd med istället för det jag inte är nöjd med och börja jobba på att acceptera det som jag är missnöjd med. För vi människor som är lite mer nere på jorden och inte har cash att sprida runt omkring oss och ha möjligheten till att köpa oss en ny och "finare" kropp så är det väl just den möjligheten som finns?
Att helt enkelt lära sig att leva med våra brister och acceptera oss själva precis som dom fina människor vi är!
Jag skulle nog inte ens köpa mig en ny kropp om jag hade möjlighet till det faktiskt. Skulle ni?
Nu är det läggdags! God natt på er!


Måste börja dela med mig..

Jag märker mer och mer hur mycket musik betyder för mig och hur jag beroende jag är av den. Det är väldigt många som säger/skriver det nu men jag tror att musik betyder oerhört för alla människor, i alla fall för dom flesta och speciellt för oss "yngre". Speciellt när man känner sig ensam det mesta av sin tid nu mer.. men börjar jag lyssna på musik är det som jag kan fly undan verkligenheten och drömma mig långt långt bort. Musiken gör mig hel. Den får mig inte att känna mig utanför, den får mig inte att känna mig otillräcklig och framför allt kan man vara sig själv inom musiken. Jag skulle väldigt gärna jobba med musik på något sätt men vet inte alls hur.. Men jag har börjat lyssna på mer och mer instrumental musik, ta t. ex Daniel Adams-Ray låtar dom är även grymma som instrumentala låtar fast det är självklart hans texter som gör allihopa till mästerverk. Men musikproducent skulle nog vara ett grymt kul jobb! Det dummaste är att jag kan sätta mig vid datorn och lyssna på musik en hel dag istället för att plugga röven av mig som jag skulle behöva göra.. Idag har varit en sån dag.. tog mig ut och gick en timmes promenad nyss i alla fall.. Hur som helst måste jag ju lägga upp mina absolut bästa låtar just nu

Young N restless - Lazee

Do It - Lazee

I`m not Pop - Lazee

Hold on - Lazee

Heartless - Lazee

Runaway - Kanye West, Pusha T

Just a dream - Nelly

Akidagain - Travie McCoy

Yeah yeah - Travie McCoy

Need you - Travie McCoy

Stationen - Ission & Fille, Stor, Aleks

Det här är ju RnB/Hiphop alltihopa nu så är det inget ni gillar så.. :p Men om ni gillar det så håll till godo! :)
Måste ju börja med regelbunda musiktips här nu! Synd om ingen får ta del av min goda och högklassiga musiksmak!

Ska försöka ägna mig åt böckerna ett tag nu! Sen blir det förhoppningsvis tillverkning av pepparkakshus som inte blev av igår.. Bild kommer om det blir lyckat.. ;)

Äldre och ännu mer vilsen..

Då var man ett år äldre och fyllda 22 år. Jag börjar känna mig gammal, helt ärligt. Även att alla säger "Men hallå du är 22 då är man inte gammal" men jag känner mig ändå gammal. Det kanske är att ju fler år som går så förstår man att man ska föreställa vuxen nu, ta ansvar för sina handlingar man gör, men även det man inte gör vilket oftast inte är så roligt kanske rent av jobbigt. På något vis är det svårt att förstå att man nu är vuxen även om man har varit det ett par år nu, ändå stannar man upp ibland och funderar på vart fasen tiden tog vägen egentligen..
Men det är klart att det är skönt att vara vuxen! Man gör precis vad man vill när man vill utan att någon lägger sig i förhoppningsvis.. Det var precis det här jag skrev om i min uppsats på nationella provet i svenskan nu i veckan. Valde ämnet "Pinsamma föräldrar" man skulle skriva en krönika som sedan skickade in till en tidning. Blev rätt nöjd och hoppas på ett VG men det känns som det inte var tillräckligt... Jag läser ju svenska för att få upp betyget till ett VG men men det finns ämnen som är betydligt viktigare för mig. Som matten till exempel.. det känns verkligen inte bra någonstans med den. Jag har så svårt att hänga med, jag har svårt att ta in så pass mycket som vi går i genom på en lektion det fastnar liksom inte. När jag precis förstått grejen med en grej börjar vi på en ny och det andra är bortblåst. Vi har haft två prov och jag har fått IG på båda två.. Nu är jag så efter som man bara kan bli.. Jag har inte gjort matteläxan sen jag vet inte när, jag brukar inte vara sån. Som bara ger upp och samlar på sig tills det är helt kört.. Men när det gäller matte och jag inte förstår så flyr jag hellre för att det verkar som den lättaste vägen. Förra veckan kom på våran mattelärare på att jag kan få stöd i matten... Bra jobbat!! Två veckor innan nationella provet, då allt avgörs då betyget sätts på spel det är då det gäller.. I fredags var jag på första stödlektionen.. Stödläraren var bra men jag märkte hur jävla dålig jag är.. Grunderna sitter inte ens längre. Imorn ska jag ha stöd igen men det är troligen den sista som hinns med innan provet eftersom stödläraren har hand om ALLA som behöver stöd + invandrarna som läser svenska som också behöver mer hjälp. Alltså fick jag två lektioner till att lära mig 6 kaptiel på så det riktigt sitter till nationella och jag fixar ett godkänt. Jag fattar inte hur ni tänker, hade någon ens öppnat käften och berättat att det finns en stödlärare så hade jag fixat stöd själv för länge sen!!
Nu känns allt bara kört och återigen har jag inte fixat nåt godkänt i matte A. Jag måste verkligen vara såå trög, det måste fattas många kromosomer innanför pannbenet. Det gör mig så fruktansvärt frustrerad och ledsen! Vet ni vad det värsta är? Man får inte läsa kursen igen nu på vårterminen utan måste vänta ett år för att få läsa den igen!
Jag kommer aldrig komma härifrån, det jag helst av allt vill. Dessutom börjar jag känna vad jag skulle vilja läsa vidare till men det gick också åt helvete i fredags eftersom man måste behörighet i matte B till den utbildningen. Klarar man inte matte A klarar man aboslut inte B-kursen.
Jag blir så trött.. Inget går ju min väg. Det är 1 ½ vecka kvar till jullov nu och jag känner mig så otroligt opepp på hela pluggrejen.. Just nu vill jag absolut inte tillbaka till skolbänken efter jul men vad har jag för val om jag inte vill gå hemma och bli psykiskt störd? För jobb finns det inga här omkring. Jag är 22 år och helt jävla vilsen. Jag vet att jag inte är ensam om att vara det och jag vet att jag inte är den enda som har problem men det har jag heller inte påstått. Jag skriver inte det här för att få nåt jäkla medlidande av er för det är inte det jag är ute efter. Jag är ute efter att få ur mig allt som jag vill ha ut. Bästa sättet för mig är att skriva ut allt. Om det sen är roande läsning för er är väl knappast troligt..


Tiden rusar förbi..

Då var skolveckan över igen. Den här veckan har gått otroligt fort! Det känns skönt men samtidigt hänger man inte med i svängarna när det går för fort. Det är bara några veckor kvar på dom kurserna jag läser nu och sen börjar dom nya efter jul. Det ska bli så skönt med jullov även fast vi har plugg då också men man får i alla fall vara hemma, man kan ändå ta lite sovmgorgon och sådär.

Imorgon är det fredag och då ska jag åka till Lina i Kalmar, det ska blir roligt. :) Ska försöka avklara det mesta av julklappsköpen då så man slipper stressa runt med allt några dagar innan som vanligt..
Igår skaffade jag mig en ny mobil! En HTC Wildfire.. Oj oj oj säger jag bara. Vilken skön grej alltså. Jag har haft den i 2 dagar och kan verkligen inte sluta leka med den! Den har hur många funktioner och finesser som helst. Men nu ska jag inte sitta här och "skryta". Men förstår ni hur underbart det är att ha en fungerande mobil vart man än är nu? Jag har gått med det andra abonnemanget i ett halvår nu som jag knappt kunnat använt mer i stan i princip. Men nu har jag till och med teckning här hemma ute i skogen! :)

Önskar er alla en trevlig och mysig fredag!

RSS 2.0