Längtar!

Idag har jag städat lite och tvättat, alltid lika skönt att få undan tvätten :) Nu har jag även gjort klart och skickat in engelskaläxan tills imorgon så nu är även den ur världen. Har 2 två "småläxor" kvar som jag ligger efter med får se om jag tar tag i dom senare eller tar igen det på lovet. Har också börjat packa lite grann för imorn är det dags för en helg i Skåne igen :) Ska bli så skönt att få träffa Björn igen och få komma hemifrån lite. Nästa vecka blir det ännu mer vistelse hemifrån och veckan efter det också! Om en vecka åker jag till Björn igen och sen på fredagen så ska Björn, Liam och jag åka till Oskarshamn för att sedan fortsätta till Gotland med färjan! Vi ska fira påsk tillsammans med Björns familj på Gotland där hans familj har ett sommarhus. Det kommer säkert att bli jättemysigt och väldigt nervöst att träffa Björns familj för första gången men självklart ser jag fram emot det  jättemycket!
Jag har gått med funderingar på om jag skulle våga och vilja en sak i helgen, dock talar jag tyst om vad det handlar om. Men jag vet att en väldigt stor del av mig vill det så otroligt mycket medans en annan tvivlar på att jag skulle klara av det, samtidigt så vet jag att jag skulle ångra mig så fruktansvärt om jag inte tog chansen nu när den ligger precis framför mig... Vad det handlar om och hur det blev får ni veta nästa vecka!

Nu ska jag ta en dusch efter det gå till affären och sen hem och laga middag. Kvällen kommer ägnas åt packning och slapp vid tvn. :) Tänkte hinna lägga upp lite bilder här också.

Ha en fortsatt bra kväll och en trevlig helg allesammans!

Äntligen!

Jag känner mig gladare idag, kanske är det för att det börjar närma sig fredag. Igår var det verkligen en dyster dag, delvis förkylningen som tär på en men också att Björn har det jobbigt just nu, hans problem blir också mina problem för man vill ju inte att dom man tycker om ska må dåligt eller vara ledsna. Idag känns det i alla fall ljusare, jag känner mig ljusare inuti.. svårt att sätta ord på.
Jag har också varit hos läkaren idag för min onaturliga trötthet igen, frågade också om min ständiga blixthuvudvärk. Hon kände i nacken och axlarna på mig och blev helt ställd för att jag var så otroligt stel där. Jag sa också att jag har värk i nacke och axlar/rygg väldigt väldigt ofta och då fick jag en remiss till en sjukgymnast dom tog också massa blodprover så nu får jag se vad det är eller om det ens är något.

Idag är vädret grått & trist och helgens vårvärme är försvunnen.. Nu ska jag ligga i och plugga engelska och avnjuta min egengjorda latte och digestivekex :)

Ha en fortsatt bra dag!


Blandade känslor

Söndag är ångestens dag, i alla fall för mig. Det är verkligen jobbigt att skiljas ifrån Björn även om vi ses varje helg. men det är med honom som jag mår bra. Är jag inte med Björn är jag alltid alltid själv, jag har inga kompisar här längre jag har verkligen ingen att umgås med. Jag frågar mig själv vad jag gör här. Ni skulle sett i fredags när jag väntade på bussen till skolan, så ställde jag mig en bit ifrån en annan tjej och log trevligt mot henne så som normala människor kan göra ibland när dom vill vara trevliga. Tjejen stirrar på mig tillbaka och tar ett kliv bort ifrån mig. Vad är felet? Vad gör jag för fel? Jag hatar Kristdala, jag hatar inskränkheten jag hatar att det inte går att hälsa på människor som man inte känner. Kunde jag skulle jag packa mina grejer och flytta till Björn imorn.

Inte för att någon läser ännu mindre bryr sig vill jag i alla fall berätta om helgen som varit fantastisk.
Som vanligt började Björns resa med strul med SJ och blev försenad 1 ½ timme så han missade sista bussen till Kristdala men han ordnade en hyrbil så han kunde ta sig hit. Jag har aldrig upplevt en kille som gör allt för att få träffa mig. Han är helt underbar och han förtjänar all kärlek jag vill ge honom. Igår tog vi en tur till Oskarshamn, vi shoppade lite Björn hittade två snygga t-shirtar på Rågårds och jag hittade en tröja och en krage. Sen gick vi och tog en fika och mös tillsammans efter det så åkte vi ut till Maxi och handlade lite till kvällen och lite annat smått och gott. Jag hittade en efterlängtad wookpanna till ett väldigt bra pris som också Björn invigde igår. Vi åkte sen hem, hjälpte mormor & morfar för att mamma & pappa, min moster och hennes man och deras kompisar åkt till Göteborg tillsammans över helgen. Sen tog vi en tripp till Tobias och fikade lite med honom och kollade på den nyrenoverade hallen och tog även en liten promenad. Vi plockade björkris och blåsippor. Sen åkte vi hemåt igen och jag pysslade med riset medans Björn lagade kyckling & nudelwook. Resten av kvällen blev det mys framför tvn och film. Vi har nu träffats i 3 månader och varit tillsammans i 2, dom bästa månaderna av mitt liv hitills <3
Nu börjar klockan bli mycket och det börjar bli läggdags.
Godnatt!

RSS 2.0