En nystart

Här var det ett tag sedan man tittade in!
Läste sista inlägget jag skrivit, det var vid nyår och helt fyllt av ångest..
 
Men nu har det hänt väldigt mycket sedan dess!
Jag blev klar med studierna på Komvux i våras och sedan gick sommaren i en ryslig fart som mest fylldes med jobb. Kändes som hela sommaren var en enda stor plåga av väntan på antagningsbeskedet om jag skulle komma in på Högskolan eller inte.
Efter många tårar och mycket oro efter det första urvalet då jag inte blev antagen så satt Björn och jag grät glädjetårar efter det andra urvalet då jag kom in! Sedan hade vi turen att få tag på en lägenhet bara en vecka efteråt men det var tack vare att Björn stått i bostadskö i ett år innan annars vet jag inte hur vi hade klarat oss.. Så nu sitter vi här i vår fina etta i Malmö, varit storstadsbor i två veckor. En busshållsplats åt varje håll precis utanför dörren, 15 min med buss in till centrum och 15 min cykelväg till närmsta affär (med normala priser så man slipper bli utfattig).
Vi har fått ordning rätt så bra här hemma, nästa vecka när vår nya soffa kommer blir de mer ordning och så slipper vi sitta på en madrass på golvet! Det ska bli så skönt att få hem den!
 
Jag är nu alltså student på Malmö Högskola på Förskollärarutbildningen. Det är väldigt mycket nytt och lära sig, med studieteknik och föreläsningar och uppföljningar och allt vad det nu är men det känns intressant och spännande än så länge och jag hoppas det fortsätter så!
Mycket känns svårt just nu men man kommer nog på sina knep och vi kommer jobba mycket i arbetslag så man kan ta hjälp av varandra så det löser sig nog så småningom.
 
I övrigt så trivs vi bra här, jag kan öppet erkänna att jag saknar min familj väldigt mycket då, i alla fall mamma och jag träffades i stort sett varje dag men allt annars känns bra. Björn mår så mycket bättre här, han har blivit min Björn igen, inte den ångestfyllda deprimerade Björn han blev när vi flyttade ihop först. Det känns som att vi har flyttat ihop för första gången nu i och med att allt blev så fel förra gången, dessutom skaffade vi den här lägenheten tillsammans det känns liksom annorlunda då.
Och det bästa av allt är vi kan ha Liam varannan helg nu och det känns så himla bra i hjärtat!
 
Nu har ni blivit lite uppdaterade i mitt liv om det var det ni ville bli vet jag ju inte men.. ;)
Imorgon är det skolans välkomstdag för oss "nollor" så det får man väl kolla in om det blir nåt kul men det tror jag nog!
Får nog börja blogga nu igen för oj vad härligt det är att få skriva av sig om allt som bara snurrar runt i planeten!
Ta hand om er!

RSS 2.0