Regnet det bara öser ner...

Hittills har det varit en väldigt slapp och tråkig dag.. Regnet bara öser ner. Vill ha soligt väder när jag är ledig!
Får väl ta och hitta på något nu snart, plocka ögonbryn och måla naglarna kanske?

Här är lite bilder av helgens strandbesök i Malmö, ribersborgs strand och på Liam och Björn som känner på vattnet.
Hoppas ni får en bra dag allihop.


Sommar och jobb

Jag övertalade mig själv att börja blogga igen när sommarlovet började men det gick inte tydligen ändå.. Jag tycker det är roligt och skönt att få ur sig saker men ändå kommer det som prio nummer... ja sist av allt helt enkelt. Sen känner jag mig som en så omodern bloggare som verkligen skriver skriver inlägg och inte som alla andra en kort text och många bilder.. :P Får väl försöka göra som alla andra för ingen orkar läsa mina långa "föredrag" till inlägg!
 
I alla fall har sommaren gått fort och som vanligt bestått av en massa jobb. Jag känner att jag börjar få nog nu, nästa sommar vill jag hinna vara ledig en längre tid med mindre jobb och mer tid för nöjen, familj och vänner - och bara njuta! Jag tycker om att jobba det gör jag men nu har det blivit 4 år i rad på demensboende och jag känner att jag vill göra något annat nu för det tar så oerhört mycket på en som person inom detta yrke. Men jag har lärt mig otroligt mycket och har väldigt många roliga minnen av dessa somrar. Första 4 veckorna jobbade jag heltid så då var det mest jobba, äta och sova som gällde men nu andra perioden har det funnits lite mer tid och ledighet över till annat.
Jag har bott i Småland hela sommaren nu så jag är glad att det återstår knappt två veckor tills jag flyttar hem till Malmö och Björn igen nu. Sex dagar kvar att jobba sammanlagt också sen blir det 3 veckors ledighet innan skolan sätter igång, det ska bli så otroligt skönt!
 
Björn och jag har knappt träffats alls nu när vi varit särbos igen också, man vet vad man har att uppskatta nu i alla fall!
Annars idag har jag jobbat såklart och varit i stan en sväng med mamma, köpte två par skor som var väldigt behövligt, tyckte jag kunde unna mig det med första lönen efter allt jobbande! :)
Ikväll har jag umgåtts med min käre bror och min ena kusin som jag inte träffat på länge! Mycket trevligt! :)
Nu väntar 2 dagars ledighet innan helgpasset drar igång på fredagkväll men det är sista helgen nu så det är skönt!
 
Puss & godnatt på er allihopa!
 

RSS 2.0