Hamsterhjulet

Helgen är över igen och söndagsångesten har i vanlig ordning återfunnit sig och håller dem flesta av oss i ett hårt grepp. Ännu en vecka i "hamsterhjulet" väntar oss eller hur Magnus Betnér ;)
Men jag känner inte att det gör mig någonting, det känns även som min vardag har fyllts med någon mening nu även om den bara innefattar att jag går och tänker och längtar efter dig..
Helgen blev slapp och det var faktiskt skönt att bara få ta det lugnt. Har även hunnit med långpromenader och betat av en del plugg så det inte blir så mycket nu i veckan.
Men nu är det intagning av sängen i raskt takt som gäller!
Godnatt på er!


Ibland gör saknaden ont..

Fredag igen och det är superskönt att det är det. Men jag sitter bara och längtar tills nästa fredag då jag befinner mig i Lund igen hos pojken. Saknaden känns otroligt stor idag och det gör nästan ont inombords men jag försöker verkligen att se framåt istället men vissa dagar är svårare än andra, särskilt idag också känns det som.
Var hos läkarn idag på morgonen då mamma tyckte att det var dags att kolla upp min onaturliga trötthet som hållt i sig ett halvår nu. Läkaren frågade lite frågor och sen fick jag ta massa blodprover. Det tar ca två veckor innan man får svar, dom tror det kan vara fel på sköldkörtlen på mig därav min ständiga trötthet och mina tecken på deprisson i perioder. Men nu vet man inte om det är det alls, det kan ju vara så enkelt som järnbrist också, förresten är fel på skölkörtlen ingen jättestor deal idag heller så.. men det skulle vara skönt att veta vad som är fel för nåt måste det ju vara.

Vi var inne en sväng på Tempo som öppnade i Kristdala idag och där mamma har fått jobb! Det kommer nog att gå bra tror jag, dom har fått väldigt fint där inne, fräscht. :)
Nu blir det snart Lasange till middag som pappa har gjort. Ska försöka att njuta av att ändå är helg och försöka plugga lite för på Komvux kära vänner är det ingen vila och ingen ro.. Jag längtar så mycket tills nästa helg men lite mysigt är det att gå och längta efter varandra också.
Ha en bra fredagskväll allesammans!
Over and out

Ny termin & kärlek..

Då är två dagar på det nya schemat avklarade. Den här terminen känns tråkig och dyster. Ingenting känns roligt, ingen kurs känns rolig och allt roligt folk man läste tillsammans med förra terminen, vart tog dom vägen??
Det här känns verkligen inte som en bra början på terminen, är trött på hela Komvuxgrejen liksom.. Har sökt jobb men det leder ingen vart.. jag vet inte riktigt vad jag vill heller.
En sak vet jag i alla fall och det är att jag är så lycklig! Jag hade verkligen en helt underbar helg i Lund med pojken. Han mötte mig vid stationen när jag kom i torsdags och sen väntade vi en stund på bussen. Sen åkte vi till Sjöbo som ligger ca 4 mil utanför Lund där han bor. När vi var framme gick och vi beställde kinamat, tog en tripp en till Coop medans vi väntade på maten och sen gick vi hem till hans mysiga lägenhet och åt och bara njöt av varandras sällskap resten av kvällen. På fredagen tog vi en rejäl sovmorgon och gjorde oss sedan i ordning för att åka in till Lund för shopping och bio senare på kvällen. Hur mysigt som helst, när vi kom hem såg vi en film och sedan gick vi la och oss. På lördagen hade vi bestämt att vi skulle bowla på dagen och sedan ha mysig hemmakväll, laga mat tillsammans och så. Men när vi skulle boka en bana så var hela hallen redan bokad så det blev en lugn slapp dag hela dagen istället, inte mig emot! Vi tog en skön och mysig promenad innan vi gick handlade allt till kvällen. Det var så himla mysigt! Att känna dom där känslorna för någon annan igen, det känns obeskrivligt underbart! Speciellt för honom, jag kan inte riktigt förstå att jag träffat någon så underbar och fin på alla sätt och vis. Söndagen där emot var mindre rolig.. när man återigen skulle sätta sig på tåget men den här gången åt andra hållet - hemåt. Det kändes fruktansvärt jobbigt, det knöt ihop sig fullständigt inombords. Fick svälja hårt några gånger för att kunna hålla gråten borta tills jag satt mig på tåget. När jag såg din sorgsna blick ville jag bara vända om och gå av tåget och följa med dig hem tillbaka igen.
Visst blir det lite lättare för varje dag som går hur dumt det än låter men man vänjer sig liksom vid saknaden på något sätt. Jag försöker även tänka att varje dag som går för det mig en dag närmare att vi träffas igen. Jag vill inte gå omkring och vara ledsen, jag vill verkligen vara lycklig för att jag träffat dig nu!


Skolstart!

Då var det slut på lovet och skolstart imorgon! Jag visste att lovet skulle gå rusa iväg, men såhär fort? Det trodde jag faktiskt inte att det skulle gå! Som vanligt sitter man här med panik över att inte ha pluggat och gjort klart hälften av det som man LOVADE sig själv skulle vara klart sisådär en vecka innan skolan började igen.. Att man aldrig lär sig!! Varför, varför gör jag alltid såhär? Har ju tappat självdisciplinen totalt! Den här veckan är precis fullspäckad också med föredrag och slutprov! Blir som att kastas in i matchen på direkten igen! Den här veckan avslutas alltså kurserna vi påbörjade i höstas och sen nästa vecka börjar vi med dom nya kurserna. Ska jag vara ärlig har ingen lust alls med att fortsätta plugga nu men det kanske bara är tillfälligt.. Jag har i alla fall suttit och slipat på mitt CV nu ikväll för att jag ska söka ett jobb jag verkligen skulle vilja ha! Jag ska söka det i alla fall så får vi se vad som händer.

En nära vän berättade en sak för mig igår, vad tänker jag inte dela med mig av här.. Saken är i alla fall att jag blev så himla glad och stolt över min reaktion över det hon berättade! Det bevisade för mig själv att jag inte bryr mig längre och det kändes skönt ända in i själen! I´m sooooo over you!
Varför skulle jag förresten bry mig nu? Jag går runt med pirr i magen, får gulliga sms och mysiga telefonsamtal varje dag av den underbaraste av dem alla! Jag känner en viss rädsla men jag tänker inte låta den stoppa mig! Jag tänker våga hoppa ut, hoppa ut från klippan och hoppas att jag landar i din famn.
Du känns som mitt ljus i den becksvarta tunneln...
Godnatt!
Kärlek till er alla!

Snygg brud

 Min outfit på nyår. Vi är redan inne på den 5:e dagen av detta år jag vet men bättre sent än aldrig.
Jag börjar sakta men säkert inte tycka om min kropp men respektera den för vad den är. Även om jag gärna skulle gå ner ännu mer i vikt än vad jag redan gjort och ska försöka med det så börjar jag långsamt se en kvinna värd att älskas i spegeln. Vi är alla värda att älskas oavsett vårat utseende. Kom ihåg det!
Kärlek till er alla! <3

Nytt år och nya möjligheter, 2011 är här!

Hade ett helt fantastiskt nyår! Det bästa på länge faktiskt. Inget bråk, inget tjafs och nej det blev ingen repis av förra året då jag åkte hem ifrån Emmaboda och firade nyår hemma hos familjen.
Det blev ett så underbart nyår hos Lina och Rickard i Kalmar. Vi hade de så trevligt och roligt! I onsdags när min mage började krångla blev jag så besviken och rädd för att jag skulle vara tvungen att vara hemma ifrån festen för det kändes verkligen inget bra alls. Så fort jag åt nånting ville allt bara ut igen, först kändes det som nåt annat än magsjuka men förmodligen var det det. I torsdags började det kännas bättre och jag kunde äta lite försiktigt. Men jag hade fruktansvärt ont i magen och den kändes helt utmattad. Tog det lugnt och bestämde mig i princip först på förmiddagen på nyårsafton att jag skulle åka ändå då magen kändes rätt okej. Fick skjuts till Oskarshamn och tog sen bussen mot Kalmar. Väl framme i Kalmar stod du där och mötte upp mig. Hjärtat slog dubbelslag och jag fick en varm kram och 2 rosor av dig... Allt kändes så rätt och kände mig så glad över att jag åkt trots allt. Vi fick skjuts av Henke som hämtade upp oss för att sedan anlända mot vårat mål i Berga hos Lina & Rickard. Du hälsade på alla och det kändes verkligen som en dröm för mig.
Efter en stund var maten serverad, jag var så hunrig så jag mådde illa efter att inte ha ätit riktigt på ett par dagar. Vi satte oss och pratade och hade trevligt allihopa. Det var så skönt att få lite mat i magen men sen efter en stund kom bakslaget.. Maten ville verkligen inte vara kvar i magen längre. Tvungen att gå på toa och tänkte bara "Fan fan fan inte nu!!" Efter ett ytterligare besök på toan höll sig magen lugn och jag åt varken eller drack någonting mer.. Men att träffa dig vägde upp mot allting. Vid tolvslaget ställde vi oss allesammans vid det öppna sovrumsfönstret och blickade ut mot Berga och Öland. Himlen fylldes av alla vackra färger från allt fyverkeri, skumpan öppnades och cigarrerna tändes. Dina armar runt min midja och våran nyårskyss, din viskning i mitt öra... Jag kan inte ens komma på en bättre nyårsafton i min fantasi och speciellt inte en bättre början på ett nytt år! Jag har en väldigt bra känsla med det här året, fullt med nya möjligheter och upplevelser.
Jag känner mig så otroligt glad och lycklig, Du gör mig glad och lycklig.
Vi får se vad som händer... Är i alla fall så glad över att ha fått träffat dig! Kan knappt vänta tills vi ses igen!
Jag hade glömt bort hur dom här känslorna kändes!

RSS 2.0