Prestationsångest

Har suttit och försökt få färdigt artikeln stora delar av gårdagen och idag. Jag är så trött på den nu! Jag har ingen aning om jag skrivit rätt saker eller om det är helt fel... Jag har lagt ner så många jädra timmar på detta och ändå har jag känslan av att jag gjort helt fel och det stör mig nåt fruktansvärt! Men jag orkar inte, jag har försökt mitt bästa nu och så får det gå som går. Jag har ju ändå mer tid på att fixa till det innan det ska skickas in.

Idag har jag tränat på gymmet, följt med Björn och Liam till Centralen där vi åt lunch och sen vinkade jag av dem vid tåget. Ja och sedan har jag suttit och pluggat resten av dagen typ.
Nu ikväll har jag packat väskan och fixat lite allmänt.
Imorgon är det sista föreläsningen i denna kursen och efter den tar jag tåget upp till Falun till Björn och hans familj. Det ska bli så roligt! Har inte varit där sen förra påsken så det är ju ett bra tag sen!
Men nu är det läggdags för länge sen egentligen men men.
God natt på er allihopa! :)


Bilder från helgen

Lite bilder från helgen, lite påskfint blev det i alla fall och bild från gårdagens middag och en bild på oss på Barista där vi tog en fika igår :)
En väldigt mysig helg med min kärlek som äntligen hade en ledig helg! <3


I think i give up for today

Har inte fått mycket gjort idag... Har försökt skriva på den där jävla artikeln men jag kommer verkligen ingenstans! Åååå vill bara ha skiten gjord nu! 
Gjorde i alla fall våfflor till lunch, riktigt gott! Efter det blev de en promenad i det underbara vädret. Nu har Björn snart tvättat klart och jag gjort nytt försök med att plugga men tröttnar bara och gör massa annat... Kanske lägger ner för idag och tar nya tag imorgon! 
När sista maskinen är upphängd blir det att gå och köpa pizza och mysa framför tvn resten av kvällen! Gympasset imorgon kommer bli välbehövligt känns det som! ;)
Trevlig söndagskväll på er!

Sunny sunday

Blev visst ett uppehåll... Igen! Ska försöka skärpa mig återigen för jag vill ju blogga, det är bara så svårt att få tummen ur ibland!

Det är i alla fall en blåsig men solig dag här i Malmö idag, vårkänslorna börjar titta fram men det känns som det kommer komma fler bakslag innan det blir varmt. Längtar som en tok i alla fall tills alla vinterkläder kan plockas undan!
Veckorna har rullat på och nu är vi tillbaka i skolan igen sen någrs veckor efter VFU:n.
Det är rätt fullt upp nu med grupparbete och en artikel som ska skrivas.
Sitter och försöker få ihop artikeln nu men det är inte helt lätt tyvärr.
Blir en lugn dag med pluggande och tvätt ikväll. Har även påskpyntat lite med lilla vi har.. Det andra lilla pyntet vi har är på vinden och där kommer vi inte in utan vaktmästaren..
Ska försöka komma ut på en promenad också när de blev vilodag ifrån gymmet idag för jag har tränat 3 dagar i rad nu. Det rullar på riktigt bra med träningen och det börjar även synas lite nu och det känns så jädra gutt, bara att kämpa på!
Igår pluggade jag en del också innan träning och en runda på stan med Björn. Köpte ett vårigt fint nagellack, har bara en massa mörka och skarpa färger så nu har jag äntligen ett ljust också.
Senare blev det mysig middag framför The Impossible -"tsunamifilmen". Se den om ni funderat på att se den för den var verkligen bra, dock rekommenderar jag ingen som varit med eller förlorat någon i händelsen att se den!
Nu ska jag antingen dra med Björn ut på promenix eller göra våfflor till lunch - mums!
Ha en bra söndag allihopa! :)


RSS 2.0